Güntekin Onay, transfer dönemi bitimi Beşiktaş'ı değerlendirdi - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Ntvspor'un sevilen isimlerinden Güntekin Onay, Beşiktaş gündemini Haber1903'e değerlendirdi.

Onay yaptığı açıklamada;

Beşiktaş'ın yeni transferlerini değerlendiren Onay; " Beşiktaş kaliteli oyuncular aldı. Gökhan İnler transferine çok sevindim. Pas kalitesi, oyun zekası yüksek, deneyimli takıma güç katacak bir oyuncu. Adriano, Caner, Gökhan, Talisca, Aboubakar'ın da kaliteleri tartışılmaz. Gökhan İnler biraz sessiz sedasız geldi ya onu ayrı bir yere koymak istiyorum. Orta sahada Atiba'dan başka aynı mevkii de oynayacak oyuncu yok. Veli omuz ameliyatı oldu dönemedi. Açık kalp ameliyatı olsaydı şimdiye kadar dönmüştü" dedi.

STOPERDE CİDDİ BİR EKSİKLİK VAR 
Stoper bölgesini yetersiz bulan Onay; " Santrafor çok acildi, fakat Beşiktaş stoper bölgesinde Atınç'ı geri aldı. Atınç, Şampiyonlar Ligi seviyesine ulaştı mı onu bilmiyoruz. Geçen yıl Bundesliga 2 de oynadı. Takımı çıktı. Çok da süre almadı. Takımı Bundesliga'ya çıktı ve Atınç'ı kullanmadı, üstüne Atınç için para vererek oyuncuyu Beşiktaş'a kiraladı. O yüzden demek ki Atınç, Şampiyonlar Ligi seviyesinde değil. Zamanla belki o seviyeye gelecektir. Beşiktaş taraftarı dua edecek ki, Rhodolfo eski gücüne ulaşsın. Stoperde ciddi bir eksiklik olduğu kesin. Rhodolfo hazır değilse o seviyede sadece ellerinde Marcelo var. Rotasyon için Caner'in gelmesi ile o bölgede Tosic düşünülecek. Türkiye Ligi için stoper rotasyonu uygun ama Şampiyonlar Ligi'nde sıkıntı yaşanacaktır. Gruptaki rakipler kaliteli takımlar. Hata yaparsan cezalandırırlar" diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak : Haber1903

1 yorum:

  1. 6 aylık haber bu. şu haberlerin üzerine tarih atın,

    YanıtlaSil