Quaresma "Bu sene geçen seneden daha kolay olacak." - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Quaresma "Bu sene geçen seneden daha kolay olacak."

Share This

Papa'nın huzuruna çıkarak forma hediye etme fırsatına erişen Portekizli süper yıldız Ricardo Quaresma Beşiktaş'ta Şampiyonlar Ligi finali hayalini kurduğunu açıkladı.

Ricardo Quaresma, "Hayallerimi yüksek tutmayı seviyorum. Bu nedenle Beşiktaş formasıyla Şampiyonlar Ligi'nde bir yarı final veya final oynamak istiyorum" dedi. Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma, Papa Francisco ile arasında geçen sohbeti Radio Rennasança'ya anlattı. Papa'nın geceliği ile ilgili esprili bir açıklamada bulunan Q7, ardından Beşiktaş ile ilgili sorulan soruya da şöyle cevap verdi: "Ne yapacağız... Tabii ki İstanbul'a döneceğim. Önümüzdeki ilk maçı kazanacağım. Sonra sırasıyla hepsini. Arada tabii ki Benfica'ya da yeneceğim. Türkiye Ligi'ni kazanmak sanırım bu sene geçen seneden daha kolay olacak ama benim hayalim Şampiyonlar Ligi'nde bir yarı final veya final. Portekiz'le Avrupa şampiyonu olacağız dediğimde de, insanlar bana aşağılar gözlerle bakmıştı... Ama ben hayallerimi yüksek tutmayı seviyorum."

3D QUARESMA FİGÜRLERİ KARTAL YUVALARINDA SATIŞTA

Kaynak : Fotomaç
.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder