UEFA'da haftanın futbolcusu Ricardo Quaresma - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Şampiyonlar Ligi'nde Dinamo Kiev ile karşılaşan Beşiktaş'ta maçın ilk devresinde kazanılan serbest vuruşu gole çeviren Quaresma, UEFA tarafından haftanın futbolcusu oylamasına dahil edilmişti.

İkinci hafta maçlarının bitimi ile birlikte Kiev ile kendi evinde 1-1 berabere kalan Beşiktaş'ın Portekizli süper starı Ricardo Quaresma, Şampiyonlar Ligi'nde en iyi futbolcu ve en iyi gol kategorilerinde oylamaya dahil edildi.

Dinamo Kiev maçında kazanılan serbest vuruşu 22 metreden gole çeviren Ricardo Quaresma, UEFA'nın internet sitesinden açtığı oylama dahilinde haftanın diğer en iyileri ile karşılıklı gelme imkanı buldu. Şampiyonlar Ligi'nde haftanın en iyileri kategorisinde Real Madrid'li Ronaldo, Arsenal'li Walcott, Paris Saint-Germain'li Cavani, Atletico Madrid'li Carrasco, Juventus'lu Dybala, Leverkusen'li J. Hernandez ve Sevilla'lı Nasri isimlerini büyük bir farkla geride bırakan Ricardo Quaresma %41 gibi bir oy oranı alarak en yakın takipçisi ve vatandaşı Cristiano Ronaldo'ya %10'luk bir fark attı.


Oylamada içincülüğü %12 oy ile Dybala alırken, Yannick Carrasco %5 ile dördüncü, Theo Walcott ise %4 ile beşinci oldu



Siyahlabeyaz Özel

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder