Beşiktaş maçı öncesi Napoli'de kriz! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş maçı öncesi Napoli'de kriz!

Share This


Juventus'a deplasmanda 2-1 kaybeden Napoli'de teknik direktör Maurizio Sarri, maçın ardından açıklamalarda bulundu.


Yıldız oyuncu Lorenzo Insigne'nin oyundan çıkarken gösterdiği tepkiye deyinen Sarri; "Bacağına kramp girmişti ve riske etmek istemedim. Kenara geldiğinde bana değişikliğin nedenini sordu ben de söyledim. Bir oyuncuyu kenara geliyorsa çenesini kapatıp yerine oturacak. Maç sırasında değişiklik nedeni konuşulmaz. Konuşacak bir şeyimiz varsa maçtan sonraki gün paylaşırız. Tekrar söylüyorum maç içinde kenara aldığım oyuncu çenesini kapatıp yerine oturacak!" diye konuştu.
"Juve için sevinmem ama Higuain için sevinirim"
Napoli'den Juventus'a 94 milyon euro karşılığında giden ve rakibin galibiyet golünü atan Higuain hakkında da konuşan Sarri; "Higuain bir fenomen. Savunmadan seken topun ona doğru gittiğini gördüğümde olacakları tahmin ettim. Nitekim golü attı. Higuain'in Avrupa'da bir şeyler kazanması beni çok mutlu eder. Juventus'un kazanmasına sevinmem ama Higuain'in kazanmasına sevinirim. Onu oğlum gibi seviyorum." sözlerini kullandı. 

Kaynak : Sporx

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder