Beşiktaş'ta sakatlarda son durum - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Milli Takımlar için verilen arayı yüksek tempolu antrenmanlar ve Medipol Başakşehir ile oynadığı hazırlık maçıyla geçen Beşiktaş'ta forma şansı bulamayan oyuncuların performansı teknik heyeti memnun etti.

Başakşehir ile oynanan hazırlık karşılaşmasının daha 20. dakikası oynanırken sakatlanan ve oyundan çıkmak zorunda kalan Adriano Correia'nın bugün çekilen MR'ında ciddi bir sakatlığının olmadığı, sadece kasığındaki zorlanmadan dolayı Şenol Güneş tarafından maç içinde riske edilmeyerek oyundan alındığı öğrenildi.

Adria'non sakatlığının üzerinden henüz daha 15 dakikak geçmişken 33. dakikada oyundan çıkmak zorunda kalan orta sahannın yıldız futbolcusu Atiba da kasığında yaşadığı zorlanmadan dolayı oyuna devam edemedi. Başarılı oyuncumuzunda bugün çekilen MR'ında sakatlığa dair kötü bir durumun olmadığı ortaya çıktı.

Adriano ve Atiba, Çarşamba günü takımla birlikte çalışmalara katılabilecek ve zorlu Kayserispor deplasmanında Şenol Güneş'in görev vermesi halinde takımdaki yerlerini alacak.

Oğuzhan Özyakup ve Gökhan İnler'den de sakatlıklarına dair iyi haberler geldi. Oğuzhan bileğindeki, Gökhan İnler de ayak parmağındaki kırıktan dolayı Milli Takımları'na gidememişlerdi. İki oyuncu takımdan ayrı bireysel olarak çalışmalarını sürdürdü.

En geç  Perşembe gününe kadar takımla birlikte çalışmalara başlaması beklenen Oğuzhan ve Gökhan İnler'in de takıma dönmesiyle birlikte, Beşiktaş'ta sakat futbolcu kalmayacak.

Milli takımlarına giden futbolcuların herhangi bir sakatlık yaşamadan Beşiktaş'a geri dönmeleri Şenol Güneş'in yüzünü güldürürken, Beşiktaş, Dünya Kupası elemeleri için Portekiz Milli Takımı'nda bulunan Quaresma'nın da yeniden takıma katılmasıyla zorlu Kayserispor maçının hazırlıklarını tam kadro sürdürecek.

Beşiktaş'ın zorlu deplasmanda şu 11 ile sahada olması bekleniyor:
Fabricio Agosto Ramirez - Andreas Beck - Marcelo Guedes - Dusko Tosic - Adriano Correia - Atiba Hutchinson - Tolgay Arslan - Anderson Talisca - Caner Erkin - Olcay Şahan - Vincent Aboubakar

Kaynak : Siyahlabeyaz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder