Caner ve Cenk tartışması bitmez mi sandınız? - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'ta Süper Lig'in 7. haftasında deplasmanda oynanacak olan Kayserispor maçının hazırlıkları bu akşam yapılan antrenmanı ile devam ederken, milli oyuncularımızdan Caner ve Cenk'in bir pozisyon nedeni ile gerginlik yaşadılar Kısa sürede büyüyen gerginlik, olay basına yansımadan aynı hızla kapandı.

Yoğun bir şekilde Kayserispor maçı hazırlıklarına devam eden Beşiktaş'ın bu akşam ki antrenmanına Caner Erkin ve Cenk Tosun arasında yaşanılan gerginlik damga vurdu. Dünya Kupası Avrupa Elemeleri kapsamında Ukrayna ve İzlanda ile yapılan maçlarda Milli Takım kadrosuna çağırılan bu iki çok yakın arkadaşın bu akşamki antrenmanda belki de fazla konsantrasyondan yaşanan gerginlik kısa sürede büyüdü. Antrenmanda dar alanda çift kale maç esnasında, Caner Erkin'in sahada rakibi olan Cenk Tosun'un ayağına sert girişimi bu gerginliğin büyümesine neden oldu. Ayağına aldığı sert darbe ile kendini yerde bulan Cenk'in durumunun da önemli sakatlık olmadığı görüldü.

Ayak bileğine aldığı darbe yüzünden acı ile Caner Erkin'e istemediği şekilde bağıran Cenk Tosun'un bu çıkışının ardından iki futbolcu arasında antrenman sahasında tartışma yaşanmaya başladı. Gökhan Gönül'ün ilk müdahalesinin ardından diğer arkadaşları ve Tamer Tuna araya girerek ikiliyi sakinleştirmeye çalıştılar. Çok kısa bir süre devam eden tartışmanın ardından  iki milli yıldız sakinleşirken, motivasyon dolayısı ile gelinen bu durum belki de basın mensuplarının spor servislerine haberi geçmeden daha kapandı.

 Antrenmanda yaşanan bu kısa süreli tartışmanın ardından bir süre bekleyen teknik direktör Şenol Güneş daha sonra kaldığı yerden çalışmayı devam ettirdi.

Antrenmanın ardından tesislerden ayrılan futbolcular, daha sonra Sosyal medya aracılığı ile birbirlerine olan bağlılıklarını belirten paylaşımlarda bulunurken her ikiside "Biz kardeşiz antrenmanlarda olur böyle şeyler" şeklinde açıklamalar yaptılar.

İşte o paylaşımlar;


Siyahlabeyaz 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder