"Bulaşıcı bir hastalıktır Beşiktaş" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Dün gece yarısı Beyaz Futbol muhabirlerinden Sercan Dikme'nin son dakika olarak verdiği "Ocakta dönmek istiyorum, pişmanım" başlıklı Mario Gomez gelişmesi için Sinan Engin canlı yayında kendine has bir yorumda bulundu. 


Sercan Dikme'nin açıklamarı sonrası söz alan Sinan Engin, "Bunu Mario Gomez'e anlatmak lazım. Mario Gomez kardeş, Beşiktaş bulaşıcı bir hastalıktır. Demek ki biz sana iyi anlatamamışız, Gitme dedik. Ne işin var dedik. Belki 7-8 gol yapmıştı şimdiden ligde. Beşiktaş seni diriltti Mario Gomez. Beni iyi dinle. Beşiktaş bir hastalıktır. O yüzden ocakta seni bekliyoruz kardeş. Gel bakalım." şeklinde konuştu.

Dönmesi durumunda takımda hiçbir sıkıntı olmayacağına da değinen Sinan Engin, herkesin geçen sene attığı gollerden dolayı ona saygı duyması gerektiğini, dönüşü ile dengelerin bozulmayacağını ancak yönetimin bir iki futbolcuyu kiralaması gerektiğini savundu. Sinan Engin, eğer dönecekse Beşiktaş Mario Gomez'i almak zorundadır diye sözlerini tamamladı.

Geçtiğimiz günlerde Fikret Orman'ın bir basın toplantısındaki "Ricardo'da gitti döndü. Neden olmasın kim bilir belki Gomez'de bir gün döner" açıklamasını da hatırlatan Sercan Dikme gece paylaşılan bu çok özel son dakika açıklamasına da değinerek, Alman golcünün Başkan'ın da onayı ile önümüzde ki transfer sezonunda Wolfsburg'dan kiralanarak yeniden siyah beyazlı formayı tekrar giyebilme ihtimalinin çok kuvvetli olduğunu söyledi.

Siyahlabeyaz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder