Mario Gomez istatistiklerinde zirve yaptı - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Sezon sonu Beşiktaş'tan Almanya Bundesliga ekibi Wolfsburg'a transfer olan Mario Gomez'in gol kabusu devam ediyor. 7. haftada da, 90 dakika forma giymesine rağmen RB Leipzig'e sahasında 1 - 0 mağlup olan Wolfsburg'da Alman yıldız böylelikle 6. maçını da boş geçmiş oldu.

Geçtiğimiz sezon Beşiktaş'ın şampiyonluğunda en çok etkisi bulunan Mario Gomez bilindiği gibi attığı 26 golle Spor Toto Süper Lig'de gol kralı olmuştu. Sezon sonu Wolfsburg'a transfer olan Alman yıldız, burada gösterdiği kötü performans ile de son haftalarda kabusa dönüşen gol sıkıntısını bu haftada gideremedi.
Volkswagen Arena'da oynanan karşılaşmada konuk ekibe 3 puanı getiren golü 70. dakikada Emil Forsberg kaydetti. Forsberg ayrıca, 17. dakikada kullandığı penaltı vuruşunu gole çeviremedi.

Wolfsburg aldığı bu mağlubiyet ile, oynadığı 7 maç sonunda 6 puanda kaldı. Red Bull Leipzig ise 15 puanla 3. sıraya yükseldi.

GOMEZ YİNE SUSKUN
Wolfsburg'da forma giyen Beşiktaş'ın eski golcüsü Mario Gomez, 6. maçında da gol atamadı. Gomez, ilk 11'de başlayıp 90 dakika sahada kalırken 2 kere topla buluştu.

TEKNİK DİREKTÖRE TEPKİ
Öte yandan Wolfsburg Teknik Direktörü Dieter Hecking, maç sonunda taraftarlar tarafından protesto edildi. Wolfsburg taraftarları, tribünlerde "defol" yazılı pankart açtılar.

Kaynak : Habertürk


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder