İtalyan basınından Ibarbo iddiası - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Menajerlerin önerisi üzerine teknik heyet ve yönetimin alternatifler arasına aldığı Kolombiyalı oyuncu Victor Ibarbo'nun Beşiktaş ve Sampdoria’nın listesinde olduğu Sky Sports Italia tarafından gündeme taşındı.


Panathinaikos takımında kiralık olarak oynayan 26 yaşındaki Kolombiyalı forvet İbarbo'nun siyah beyazlılara önerildiğini iddia eden Sky Sports, bonservisi Cagliari'de bulunan yıldız ile Beşiktaş'ın yanı sıra Sampdoria kulübünün de ilgilendiği belirtti. 

Habere göre oyuncuyu Beşiktaş'a menajerlerin önerdiği, yönetimin ise hücum hattı için son kararı deneyimli teknik direktör Şenol Güneş'e bıraktığı belirtiliyor. Mario Gomez'in ayrılması sonrası ileri uçta ne Aboubakar ne de Cenk ile istediğini elde edemeyen ve daha iyi bir forvet almak isteyen Güneş'in görüşülen isimler olmazsa Ibarbo'yu değerlendirebileceği ifade edildi. 
 
Son dönemde alternatiflerini 3 isme düşüren Beşiktaş yönetimi ve teknik heyetin; Jackson Martinez ve Mario Mandzukic gibi isimlerin yanı sıra gelecek sezon için Mario Gomez ile sezonun geri klalanı için sakatlıktan yeni kurtulan Demba Ba gibi eski oyuncuları ile de temaslarına devam ettiği biliniyor.
 
Bilindiği gibi Panathinaikos'a kiralık olarak gönderilen oyuncu, toplamda 19 maçta 3 gol, 3 asistlik katkı yaptı. Cagliari'nin 2 yıldır kiralık olarak gönderdiği 1.88 boyundaki oyuncunun sözleşmesi sezon sonu bitiyor.
 
Siyahlabeyaz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder