Şenol Güneş, Ersan Gülüm transferini istemiyor! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Şenol Güneş, Ersan Gülüm transferini istemiyor!

Share This

Son dönemde pürüzler yaşandığı bilinsede Beşiktaş’ın gündeminden düşmeyen Ersan Gülüm'ün kulübü ile problemleri çözdüğü ancak bu seferde transferin Şenol Güneş'e takıldığı gelen haberler arasında.


Beşiktaşlı taraftarların sevgilisi olan ancak geçtiğimiz sezon Hebei China Fortune takımına maddi gerekçelerle satılan Ersan Gülüm, savunma hattında sıkıntılar yaşayan siyah beyazlıların transfer gündemine geçtiğimiz günlerde bomba gibi düşmüştü.

Geri dönme isteğine kulübü tarafından da olumlu yanıt alan eski kaptan için bedelsiz transferin gerçekleşmesi ise an meselesi idi. Görüşmeler devam ederken, 7 milyon euro gibi bir rakama Çin yolculuğuna başlayan Ersan Gülüm için son anda bonservis bedeli talep eden China Fortune, Beşiktaş yönetimini transfer konusunda sıkıntıya soktu.

Transferin gerçekleşmesi için Ersan Gülüm'ün, Fortune kulübü yönetimi ile yoğun görüşmesi sonrası transferin gerçekleşmesi adına olumlu adımların atıldığı ve sona yaklaşıldığı bilgisi geldi. Bu görüşmelerin ardından Beşiktaş yönetiminin, China Fortune ile Ersan Gülüm’ün 1,5 yıllığına kiralanması için anlaştı ve el sıkıştı. Bu transfer için hem kiralık bedel hem de Ersan'a ödenecek ücret olan 500 bin Euro civarında bir rakamın çıktığı öğrenildi.

Ancak Matej Mitrovic transferinin ardından kadronun stoper bölgesinde çok fazla futbolcu olduğu için Ersan Gülüm’ün yeniden takıma dönmesine sıcak bakmadığı öğrenilen Şenol Güneş'in bu konuda sorumluluk almadığı ve son kararı geri dönmesini çok isteyen ve maliyetini düşük bulan Başkan Fikret Orman ve yönetimine bıraktığı belirtildi.

Siyahlabeyaz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder