Oğuzhan Özyakup merak edilenleri cevapladı - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Oğuzhan Özyakup, Beşiktaş'ın Antalya kampında basın toplantısı düzenledi

Oğuzhan şunları söyledi:

Hocamız nerede görev verirse, elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Defans önünde daha rahat oynuyorum. Ama hocamız nerede görevse takım için çalışmaya devam ediyorum. Atiba'nın yanında orta sahada ve önliberoda daha rahat hissediyorum.

İlk yarı takım için çok zor ve yorucu geçti. Milli arada kasığımdan sakatlandım, 5 haftalık bir dönem vardı. Ancak o dönem, beni baya zorladı. Kendimi anca 3-4 hafta iyi hissetmeye başladım.

GOMEZ VE SOSA'NIN GİDİŞİ

Tabiki kalitelerini burada tartışacak değiliz. Gökhan Töre'nin de katkısı vardı. Sosa ve Mario çok önemli oyuncular. Ama daha iyi oyuncular katıldı takımımıza, Yine yetenekli bir kadroya sahibiz. İnanılmaz bir top oynuyorduk. Bu sene geçen seneye göre daha yorucu ve ağır geçti. Bazen skora göre oynadık. Kendimizi geliştirdik.

HAPOEL BEER SHEVA HAKKINDA

İsrail'deki rakibimiz görmedim. Maçlarını izlemedim. Ama ona hazırlanmaya daha var. İlk lig maçı için hazırlanıyoruz. Avrupa'da da maçtan maça değerlendirdik.

SON MAÇTA KAÇAN PENALTI

Geçen sene ve bu sezon başında penaltıları ben atıyordum. Bu o zaman konuşulmuyordu. Cenk ben sakatken penaltıları attı. SOn maçta da bana bıraktı. Daha önce dikkat çekmedi, şimdi topu kaçırdığım için dikkat çekti. Gol olsaydı daha az konuşulacaktı. Futbolda böyle şeyler var.

SÜPER LİG HAKKINDA

Tek bir rakibimiz yok. Asıl rakibimiz kendimiz. Yenemeyeceğimiz takım yok ligde. Geçen seneki gibi şampiyonluğa doğru inşallah gideceğiz.

HAKEM HATALARI

Hakemlerin işi de zor. Büyük baskı var üzerlerinde. Hepimiz biraz onlara yardım etmemiz gerekiyor. Hatalar tabiki olacak. Ama onların hatası bazen bir maçı etkileyebiliyorum. Hakemler hakkında çok fazla bir şey söylemek istemiyorum.

KARİYER PLANLAMASI

Kafamda sözleşme yok. Sadece ikinci yarıya daha iyi hazırlanmak istiyorum. Beşiktaş'ta çok mutluyum. Bunu biliyorsunuz...



ŞENOL GÜNEŞ : BEN KONUŞUNCA YANLIŞ ANLIYORLAR

QUARESMA İLE 2020'YE...

İŞTE BEŞİKTAŞ'IN OCAK AYI TRANSFER LİSTESİ





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder