Aboubakar 5360 km yol tepti! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Spor Toto Süper Lig takımlarından Beşiktaş'ın Kamerunlu golcüsü ViNcent Aboubakar, Afrika Kupası'nın ardından Türkiye'ye dönerken, akşam saatlerinde Karabük'e giderek toplamda 5360 kilometre yol kat etti.

Kamerun'un Mısır'ı 2-1 yendiği Afrika Kupası finalinde sonradan oyuna girip, takımının galibiyet golünü atan Aboubakar, dün sabaha karşı İstanbul'a geldi. Beşiktaş, Karabükspor'la oynayacağı maç için dün saat 11.00'de Karabük'e hareket ederken, Şenol Güneş, Aboubakar'a dinlenmesi için izin verdi.

KARABÜK MAÇI KADROSUNDA!

Akşam saatine kadar tesislerde uyuyan golcü futbolcu, daha sonra özel araçla Karabük'e getirilerek akşam idmanına katıldı. Yıldız futbolcu, kupanın oynandığı Gabon, ülkesi Kamerun, İstanbul ve Karabük hattında toplamda 5360 kilometre yol kat etti. Güneş'in, kadroya aldığı Aboubakar'ı bugünkü karşılaşmada yedek soyundurmayı planladığı öğrenildi. Bu arada takım arkadaşları ve teknik heyet Kamerunlu futbolcuyu, Afrika Kupası'ndaki performansı ve şampiyon olmaları nedeniyle tebrik ederek kutladı. Aboubakar, Afrika Uluslar Kupası'nda 4 maçta toplam 134 dakika süre alırken, 1 gol ve 1 asistlik performans sergiledi.

Kaynak: Sabah

ŞENOL GÜNEŞ : BEN KONUŞUNCA YANLIŞ ANLIYORLAR

QUARESMA İLE 2020'YE...

İŞTE BEŞİKTAŞ'IN OCAK AYI TRANSFER LİSTESİ





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder