Ahlaksızlığın böylesi... Şimdi gözler TFF'de ve Aziz'de - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu maçında Beşiktaş ile Fenerbahçe, Vodafone Arena'da karşı karşıya geldi. Şimdi ise tüm gözler TFF'de! Pascal Nouma'ya verilen ceza RvP'ye verilecek mi?

Fenerbahçe, ilk yarıda gergin anların yaşandığı ve Tosic'in kırmızı kart gördüğü maçı, Van Persie'nin golüyle 1-0 kazandı. F.Bahçe çeyrek finale yükselirken; Beşiktaş'ın kupa yolculuğu sona erdi.

Maçın ilk yarısının sonlarında Dusko Tosic'in kırmızı kart gördüğü pozisyonun ardından Sırp futbolcu sinirlerine hakim olamayınca Van Persie'nin üzerine doğru yürümeye kalkıştı ve takım arkadaşları onu zor sakinleştirdi.

Van Persie'nin bu sırada elini şortunun içine sokarak yaptığı hareket özellikle sosyal medyada Beşiktaş taraftarlarından büyük tepki gördü.

Futbol yorumcusu Ahmet Çakar ise Van Persie'nin yaptığı bu hareket için "Bu hareket ahlaksızlıktır. Aksini söyleyen doğru konuşmaz." diye konuştu.

Şimdi ise tüm gözler Türkiye Futbol Federasyonu'nda... Yıllar önce Beşiktaşlı Pascal Nouma'ya verilen ceza bu kez RvP'ye verilecek mi? Karar merakla bekleniyor...




ŞENOL GÜNEŞ : BEN KONUŞUNCA YANLIŞ ANLIYORLAR

QUARESMA İLE 2020'YE...

İŞTE BEŞİKTAŞ'IN OCAK AYI TRANSFER LİSTESİ





1 yorum:

  1. Birde Gol Sevinci var. Ali Palabiyik Bursasuporlu Behiche ona benzer gol sevinci icin kirmizi kart gostermishti oysa.

    YanıtlaSil