Beşiktaş kazandırıyor! Borsada Avrupa'yı solladı - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş kazandırıyor! Borsada Avrupa'yı solladı

Share This

Avrupa borsa liginde Türk futbolu zirvede! Beşiktaş ise borsa performansı ile ezeli rakiplerini geride bıraktı.

Denetim, vergi ve danışmanlık hizmetleri sunan KPMG şirketi yaptığı bir araştırma ile Avrupa'nın önde gelen futbol kulüplerinin borsadaki performansını inceledi.

Şirketin "Futbol Benchmark" ekibi, İngiltere, İtalya, Almanya, Hollanda, Fransa, Portekiz ve Türkiye'deki kulüplerin 2016 yılındaki borsa performansını mercek altına aldı.

Araştırmaya göre Avrupa'da 2016 yılında hisse değerleri en çok yükselen 3 kulüp; Trabzonspor, Beşiktaş ve Galatasaray oldu. Araştırmaya göre borsada en büyük bir çıkış yakalayan kulüp (yeni yapılan stadının etkisi ile) yıllık %123,6'lık büyüme ile Trabzonspor oldu.

Trabzonspor'u geçen sezon Süper Ligi şampiyon olarak tamamlayan Beşiktaş takip etti. G.Saray ve F.Bahçe'yi geride bırakaran Beşiktaş'ın hisseleri 2016 yılında %85,2 artış gösterdi.

Beşiktaş'ın borsa başarısını Avrupa'daki bazı takımlarla karşılaştıralım:

%85,2 artış gösteren Beşiktaş'a karşılık Olympique Lyon'un değeri %44,8 arttı. Borussia Dortmund'un borsadaki değeri %31,1 yükselirken Benfica 2016 %5,8, Manchester United ise %20 değer kaybetti.

 Kaynak: AjansBeşiktaş

ŞENOL GÜNEŞ : BEN KONUŞUNCA YANLIŞ ANLIYORLAR

QUARESMA İLE 2020'YE...

İŞTE BEŞİKTAŞ'IN OCAK AYI TRANSFER LİSTESİ





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder