Galatasaray'ın yeni teknik direktörü olacağı konuşulan Igor Tudor'un şampiyonluk için favorisi Beşiktaş...
Tudor daha 4 gün önce Beşiktaş için övgü dolu sözler sarf etmişti. Beşiktaş'ı bu sezon ligin favorisi gördüğünü sezon başından beri söylediğini belirten Tudor, şampiyonun Beşiktaş olacağını belirtmişti:
"Sezon başından beri söylediğim bir şey var, bana göre Beşiktaş bu ligin favorisi. İlk sırada bitirecek olan takım bana göre Beşiktaş. Çok iyi bir takım. Çok iyi oyunculardan kurulu bir takım."
KARABÜKSPOR BAŞKANI G.SARAY ETİK OLARAK YANLIŞ YAPAR DEMİŞTİ
Karabükspor Başkanı Feridun Tankut, Igor Tudor ile Galatasaray görüşmeler hakkında açıklamalarda bulunmuş ve G.Saray'ın Tudor'u takımın başına getirmesi durumunda etik olarak büyük bir yanlışın altına imza atacağını ifade etmişti.
ŞENOL GÜNEŞ : BEN KONUŞUNCA YANLIŞ ANLIYORLAR
QUARESMA İLE 2020'YE...
İŞTE BEŞİKTAŞ'IN OCAK AYI TRANSFER LİSTESİ
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder