Ve Sahne Kara Kartal’ın - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Siyahlabeyaz'ın köşe yazarı Kaan Osman SÜER'in Beşiktaş gündemine dair yazdığı yazıyı sizlerle paylaşıyoruz.


Kaan Osman SÜER'in yazısı;

Haftanın hangi günü oynarsa oynasın bu çocuklar bir muhteşem. Cuma dediler olmadı pazartesi dediler yine olmadı. Bir de hafta sonu oynatıp belki şaşırırlar diye denediler ama yine olmadı.
Hafta içi UEFA Avrupa Liginde Beer Sheva deplasmanın da doğru taktik ve doğru oyunla turu neredeyse garantileyen Beşiktaş, hafta sonu İnönü’de Akhisar’ı ağırladı. Maçın başından itibaren her zamanki coşkusuyla oyuna başlayarak maçı ilk yarıda 2-0 la kopardı. Hatta ilk yarının skoru 4-0 olmalıydı bana kalırsa. Tüm takımın müthiş oyunu ikinci yarının son 10 dakikasına kadar devam etti ve maç 3-1 sona erdi. Son 10 dakikayı da mazur görmek lazım. UEFA’dan dönmüşsün, tekrar UEFA maçı var ve hemen arkasına derbi maçına çıkacaksın. Beşiktaş takımı makine gibi işliyor ancak zaman zaman bu duraksamalar da çok normal. Akhisar maçında kalecisinden forvetine herkes tam manasıyla üstüne düşeni yerine getirdi ve harika oynadı. Ancak özellikle Q7 ve Atiba’ya ayrı parantez açmak lazım.Q7 gözümüzün pasını aldı, Atiba ise artık kendini aştı. Pas, rakibe baskı, oyun okuma gibi birçok özellikle oyuna etkisi ve katkısı tartışılmaz. Zaten o son 10 dakikanın özeti de Atiba’nın oyundan çıkışıydı. Orta sahanın dinamosunun oyundan çıkmasına takımın yorgunluğu da eklenince Akhisar takımı gelebilmeye başladı ve golü de buldular. Ancak sarı kart sınırında olması nedeniyle Şenol Hoca doğru bir hamleyle en önemli silahını derbiye sakladı.

Burada Akhisar’a da bir parantez açmamız lazım açıkçası. Öncelikle futbol oynamaya gelmişler. Önceki haftada oynanan maçtaki futbolcu müsveddeleri gibi oyunu çirkinleştirmeye provoke etmeye gelmemişler. Ellerinden geleni sahaya yansıttılar sonucunda da mağlup oldular. Âmâ önemli olan futbol oynamaya çalışmaktır. Futbol görsel bir şovdur. Sahaya ona buna dalaşmaya çıkarsanız oyunu çirkinleştirirsiniz bir de sizi destekleyen Palabıyıklı bir abiniz varsa Beşiktaş’a karşı has bel keder bir galibiyet alırsınız ama bu bir kere olur iki kere olur. Sonucunda puan farkını yersiniz.

Şimdi geçmişi unutup önümüzdeki UEFA maçına ve hemen akabindeki derbiye odaklanmamız lazım. Önemli bir dönemeç bizim için. Bu haftayı da kazasız belasız atlatırsak Beşiktaş’ımızı kimse tutamaz, sür direkt şampiyonluk ve UEFA’da final gelir. Yalnız burada önemli olan nokta sakin kalabilmek. Her iki maça da kendi oyunumuzu yansıtıp sahada sakin olursak rahat geçeriz bu iki maçı. ZTK’da yaşananlar ligdeki diğer rakibe örnek olacaktır mutlaka. Bizi tahrik edip eksik bırakmaya çalışacaklar. Ancak bu şekilde puan alabileceklerini onlar da çok iyi biliyorlar. Dolayısıyla özellikle pazartesi günkü derbide çok sakin ve sabırlı olup kendi futbolumuzu oynayıp rahat bir galibiyetle önümüzü açmalıyız.

Şu anda Beşiktaş’ı şampiyon ilan eden kem gözlerin rehavetine kapılmayıp işi sıkı tutarsak bu işi 29. Haftada bitiririz. Şimdi birlik olup bu zor haftaları atlatma zamanı. UEFA’da ve Süper Lig’de Başarılar Beşiktaş’ım.

Kaan Osman SÜER

ŞENOL GÜNEŞ : BEN KONUŞUNCA YANLIŞ ANLIYORLAR

QUARESMA İLE 2020'YE...

İŞTE BEŞİKTAŞ'IN OCAK AYI TRANSFER LİSTESİ




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder