Beşiktaş, Mitrovic'i kiralıyor - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Tartışılan bir bedel ile Beşiktaş'a transfer olan ve ligin ikinci yarısında istediği süreleri bulamayan Hırvat oyuncu Matej Mitrovic için İtalyan basınında sezon sonu kiralanacak iddiası çıktı.


İtalya'nın önde gelen spor sitelerinden biri olan calciomercato.com’da konu edilen habere göre siyah beyazlıların Ocak ayı transfer döneminde kadroya kattığı Matej Mitrovic'in istenilen performansta olmaması ve hala kesin olarak forma şansı bulamaması yüzünden önümüzdeki sezon kiralık olarak takımdan ayrılacağı iddia edildi.

Hırvatistan milli takımında da savunma hattında forma giyen 23 yaşındaki oyuncu için siyah beyazlı formayı ilk giydiği dönemde de tamamen bir proje transfer olduğu, gelecek yatırımı değil, tamamen Beşiktaş'ın ileride yüksek bedellere satmak için kadrosuna kattığı bir oyuncu olduğu basında çokça paylaşılmıştı.

Rijeka takımından devre arasında 4.2 milyon euro gibi bir bedelle takıma kazandırılan ve kariyerinde sadece Hırvat kupa şampiyonluğu bulunan Matej Mitrovic, Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısında 5, Ziraat Türkiye Kupası’nda 3 ve UEFA Avrupa Ligi’nde sadece 2 karşılaşmada görev aldı.

İşte calciomercato.com sitesinin Beşiktaş'ta kredisi az olan bir savunmacı olan Matej Mitrovic başlığı ile yapılan haber paylaşımı :


Siyahlabeyaz