Beşiktaş'tan sürpriz Kenan Karaman hamlesi - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Kadro yapılanmasına ligin bitmesinin beklemeden başlayan Beşiktaş'ta Başkan Fikret Orman ve yönetimin yabancı transferler kadar gurbetçi oyunculara da ne kadar değer verdiği biliniyor. 


Beşiktaş, Aboubakar ile ilgili belirsizlik, Ömer Şişmanoğlu'nun performansının bir türlü yükselememesi, Demba Ba'nın sakatlık sorununun hala tam anlamı ile geçmemesi nedeni ile forvet hattı için arayışlarını sürekli sürdürüyordu. Bu anlamda siyah beyazlıların uzun süredir görüşme halinde olduğu Almanya'nın Hannover takımında forma giyen forvet - sol kanat oyuncusu Kenan Karaman ile ilgili sürpriz son dakika transfer hamlesinde bulunduğu öğrenildi.

Bundesliga 2'de takımı Hannover ile çıktığı 24 maçta 6 gol ve 6 asist gibi bir istatistik elde ederek toplamda 1460 dakika sahada kalan 23 yaşındaki oyuncu için Beşiktaş'ın oyuncunun menajeri ile gelecek sezon için ön protokol imzaladığı öğrenildi.

Hannover ile 30.06.2017 tarihine kadar sözleşmesi bulunan Kenan Karaman'ın siyah beyazlı formayı giymesine artık sıcak bakılıyor.

Siyahlabeyaz