İngilizler de vazgeçtiler! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Çeyrek final vizesi alan Beşiktaş'ta mercek altında olan futbolcular arasında bulunan Vincent Aboubakar için Vodafone Arena stadına gelen İngiliz kulüplerinin gözlemcileri hayal kırıklığına uğradılar.


Son 16 turunda Yunanistan takımı Olympiakos karşısında 4-1’lik harika bir galibiyet ile çeyrek finale adını yazdıran Beşiktaş’ta bilindiği gibi karşılaşmayı izlemek için yurtdışından bir çok ülke takımının geleceği biliniyordu. Vincent Aboubakar'da İngiliz kulüplerinin radarına giren bu futbolculardan biriydi.

İlk devrede maçın daha hemen başında Anderson Talisca'nın asistinde kafa golü ile skoru 1-0'a getiren Kamerunlu golcü scoutları heyecanlandırırken aynı devrenin ilerleyen dakikalarında orta sahanın ortasında Olympiakoslu savunma oyuncusu ile girdiği münakaşa sonucu rakibine kafa atarak oyun dışında kalması aynı kulüp yetkililerine adeta sıkıntı verdi.

Vodafone Arena'da 25 yaşındaki Vincent Aboubakar'ı takibe alan ve izlemeye gelen İngiliz ekiplerinden Everton ve Cyrstal Palace ekiplerinin gözlemcilerinin özellikle ilk atılan goldeki etkileyici performansı karşısında hayranlık duydukları belirtildi. Ancak 39. dakikada rakibi ile girdiği tartışma sonrası 4. hakeminde uyarısı ile attığı kafa neticesinde kırmızı kart görerek oyundan atılan golcü oyuncunun gözlemciler üzerinde olumsuz bir etki bıraktığı bu nedenle sezon sonunda yapılabilecek bir girişimden vazgeçtikleri öğrenildi.

Afrika Kupasıı sonrası performansını neredeyse ikiye katlayan Kamerunlu golcünün Spor Toto Süper Lig'de olduğu gibi her iki Olympiakos maçında da golle buluşması kendisini izleyenleri mutlu ederken aynı kupa dönemi içerisinde kendisine hakim olamayıp ikinci defa kırmızı kart görmesi kafalarda soru işareti bıraktı.

Siyahlabeyaz



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder