İşte Aboubakar'a UEFA'nın verdiği ceza! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Olympiakos maçının ilk yarısında rakibine kafa atarak maçın İngiliz hakemi tarafından kırmızı kart ile cezalandırılan Vincent Aboubakar'a UEFA'nın verdiği ceza belli oldu.


Beşiktaş'ın çeyrek final vizesini almak için Vodafone Arena'da 1-1'in rövanşında ağırladığı Olympiakos ile mücadelesnin ilk yarısında orta sahanın tam ortasında rakip savunmacı ile münakaşasının devamında kafa atması nedeni ile kırmızı kart görerek oyundan atılan Kamerunlu golcünün akıbeti belli oldu. UEFA aynı turnuva döneminde ikinci kırmızı kart gören oyuncuya 3 maç ceza verdi.

13 Nisanda ilk maçı oynanacak olan Lyon takımı çeyrek final mücadelelerinin her iki ayağında da takımını yalnız bırakacak olan Aboubakar, siyah beyazlıların turu atlaması durumunda yarı finalin ilk maçında da sahada olamayacak.

Disiplin yönetmeliğinin 15. maddesi esas alınarak UEFA Disiplin Komitesi tarafından verilen 3 maçlık cezanın ardından Beşiktaş yönetiminin tahrik nedeni ile hafifletici sebepleri öne sürerek savunmada bulunacağı ve cezanın 2 maça indirilmesi için itiraz edecekleri öğrenildi.

Kulübe UEFA tarafından resmi bir şekilde tebliğ edilen cezanın ardından şimdi gözler ise yönetimin Aboubakar'a vereceği maddi cezaya çevrildi. Ligde de 2 maç ceza alması beklenenn Kamerunlu'ya en az 200 bin euro gibi bir rakam ile cezalandırılması bekleniyor.

Siyahlabeyaz