Cenk her türlü övgüyü hak ediyor! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Dünya Kupası Elemeleri 5. karşılaşmasında Antalya'da Finlandiya'yı 2-0 deviren millilerimiz hakkında maç sonrasında değerlendirmelerde bulunan usta gazeteci Mehmet Demirkol, 2 gol atarak takımını sırtlayan Cenk Tosun için "her türlü övgüyü hakediyor" dedi.


Antalya'da bu akşam oynanan Dünya Kupası Elemeleri maçında Finlandiya'yı Cenk Tosun'un ilk devrede attığı iki gol ile yenmeyi başaran milli takımımız için Fanatik Tv'ye konuşan Mehmet Demirkol değerlendirmelerde bulundu.

"Oyuncuların genel performansına bakacak olursak, herkes görevini belli oranda yaptı diyebilirim" diyen Demirkol sözlerine şöyle devam etti. "Mehmet Topal'ın savunmadaki patronluğu son derece iyiydi. Savunma asıl yeri olmamasına rağmen oraya girdi ve hemen liderliği aldı. Selçuk iyiydi. Oyunu açan bir oyun oynadı. Arda biraz yerini yadırgamış gibiydi. Barcelona'da ezbere ve gözü kapalı oynamaya alışmış bir oyuncunun başka takılarda, milli takımlarda aynı performansı göstermesi çok mümkün olmuyor zaten ama oda  ikinci yarıda önde top tutma konusunda çok yardımcı oldu takıma. En çok Cenk'ten bahsetmek lazım belkide her türlü övgüyü hak ediyor. Potansiyeline çok güveniyor. Her gün yeni bir engel koyuyor ve bunu aşıyor. O açıdan örnek bir sporcu Cenk. Emre Mor mesela onu kendine örnek alsa fena olmaz. Çok saygı duyuyorum Cenk'e" diyerek sözlerini tamamladı.

Siyahlabeyaz