Marcelo'nun durumu netleşti! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Kayserispor mücadelesinin ikinci yarısında sakatlanarak oyundan çıkan savunmanın belkemiği Marcelo Guedes'in Beşiktaş'ın bu akşam oynayacağı Olymapiakos maçında görev yapıp yapmayacağı netleşti. 


Dün akşam yapılan basın toplantısında Marcelo ve Babel'in durumları hakkında sorulan sorulara "yarını bekleyeceğiz, henüz belli değil" şeklinde yanıt veren Şenol Güneş'in son 16 turu rövanş karşılaşmasında sahaya çıkaracağı 11'de az da olsa Marcelo'nun forma giyme şansı vardı. Dün yapılan son antrenmanda kendini deneyen ve bugün yapılacak kontrolleri bekleyen Brezilyalı stoperin sabah kalça ve bacak ağrılarının artması nedeni ile maç kadrosundan çıkarıldığı öğrenildi.

Kayserispor maçının ardından 2 gündür yoğun bir şekilde tedavisine devam edilen Marcelo Guedes'in bugün akşam oynanacak Olympiakos karşılaşmasında sahada olabilmek için sağlık ekiplerine "ne yapın edin beni maça yetiştirin, oynamak istiyorum" dediği biliniyordu.

Dusko Tosic'in son Kayserispor maçında bacağına aldığı vida yarığına rağmen iğne ile oynayacağı, sakatlığı süren ve kadrodan bu sabah çıkartılan Marcelo yerine ise Olympiakos karşılaşmasında ise Matej Mitrovic görev yapacağı gelen bilgiler arasında.

Siyahlabeyaz


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder