Avrupa Oğuzhan için yola çıktı... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

UEFA Avrupa Ligi'nde çeyrek finale yürüyen Beşiktaş'ın yıldız futbolcularını takibe alan önemli takımların scoutları bu akşamda ilk oynanan Olympiakos karşılaşmasında olduğu gibi Vodafone Arena'ya akın edecek. 


Pire'de 1-1 sonuçlanan karşılaşma öncesinde bir çok Avrupa takımının gözlemcisinin Beşiktaşlı futbolcuları izlemek için stadyumda olacağı bilgisi verilmişti. Özellikle kendi altyapısından yetişen Oğuzhan Özyakup için yıllar sonra yeniden girişimde bulunmaya hazırlanan Arsenal takımının Yunanistan'dan sonra İstanbul'da oynananacak rövanş karşılaşması içinde Vodafone Arena'ya gelecekleri bilgisi alındı. Bilindiği gibi Arsenal Şampiyonlar Ligi maçlarının oynadığı dönemden beri Oğuzhan Özyakup'u yeniden listesine alarak takibe başlamıştı.

Yerli futbolcular kadar yabancı futbolcuları da bu akşam izlemek için Vodafone Arena'ya gelecek olan scoutlar için hangi kulüp hangi oyuncu ile ilgileniyor başlığını şöyle özetleyebiliriz.

Oğuzhan Özyakup : Arsenal / İngiltere - Sevilla / İspanya
İngiliz takımı kendi altyapısından yetişen oyuncuyu uzun süredir izliyor. Sezon sonu için Beşiktaş ile temasa geçmeye hazırlanan Premiere Ligi takımı için çeyrek finale giden yolda Oğuzhan Özyakup'un performansı çok önemli. Ayrıca deplasmandaki Olympiakos maçına takım analisti Olivera'yı, gönderen  Sevilla Teknik Direktörü Sampaoli, bu seferde takımın taktik uzmanı Martin Tocalli'yi İstanbul'a gönderiyor. Ayrıca yıldız futbolcu Oğuzhan Özyakup'u izlemek için Valencia, Everton, Crystal Palace,  ve Schalke takımlarınında gözlemciler göndereceği gelen bilgiler arasında.

Cenk Tosun : West Ham United - Norwich City / İngiltere
Slaven Bilic'in çalıştırdığı İngiliz ekibi zaten kendisi hakkında detaylı bilgi sahibi oldukları yıldız futbolcuyu uzun süredir takip ediyor.

Tolgay Arslan : Sunderland / İngiltere
Sezon sonu için Beşiktaş'ın Jeremain Lens takasında kullanmak istediği Tolgay Arslan için ön görüşmeler zaten yapılmıştı. Sunderland'lı socutlar da bu akşam Vodafone Arena'da ki yerini alacak.

Anderson Talisca : Liverpool / İngiltere - Lazio / İtalya
Vincent Aboubakar : Napoli / İtalya - Marsilya / Fransa

Siyahlabeyaz Özel


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder