"Beşiktaş 2,5 savunmacı ile oynuyor" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Her sabah canlı olarak yayınlanan NTVSpor'un sevilen programlarından oln Spor Servisi programında yorumlarda bulunan Mehmet Demirkol, son dönemde yeniden gazete manşetlerine taşınan  Mario Gomez hakkında değerlendirmelerde bulundu.


Beşiktaş ile ilgili gazete manşetlerine yer verilen bölümde "Süper Ligde sezon sonunda Aboubakar ile yollarını ayırmayı planlayan Beşiktaş yönetimi Mario Gomez'in peşine düştü" şeklinde yapılan bir haberi değerlendiren Mehmet Demirkol, Gomez ile yaşananlar doğrultusunda gelecek sezon futbolcunun Beşiktaş forması giymesini ve göstereceği performansı riskli bulduğu yorumunu yaptı. Wolfsburg ile Almanya'da kümede kalma mücadelesi veren 31 yaşındaki futbolcunun sözleşmesindeki takım ilk 6'ya giremezse maddesine göz diken siyah beyazlıların yıldız ismi Haziran ayında geri getirmeye hazırlanmasına da değinen Demirkol konu hakkında şunları söyledi.

Mario Gomez'in dönüşünü büyük bir risk olarak gören Mehmet Demirkol, "bizim kulüplerimizin oyuncularla olan ilişkilerinin arasında artık bir denklik olması gerektiğini düşünüyorum. Bir oyuncu istediği zaman gider, istediği zaman gelir olmaz, yakışmaz. Ama tabi bunların istisnası olmaz mı, olur. Mario Gomez gelir, başkan ile konuşur. Onun gözünden onu anlarsın değil mi? Bir elemanın ile ya da çocuğun ile konuşurken onun gözünden anlamaz mısın asıl niyeti nedir? Yani Gomez gelir der ki, ben geçen sene büyük bir saçmalık yaptım, başka türlü düşündüm, bugün bakıyorum -belki öyle de değil, bunu yapmam lazımdı, yaptım ve gittim- ama şimdi benim yerim burası. Maksimumumla hazırım. Belki böyle istisnai bir durum olabilir ama genel olarak bu hikayeye karşıyım." şeklinde konuştu.

Kayserispor maçı sonrası saha içerisinde çok şut attığı dolayısı ile Cenk Tosun, Aboubakar ve Talisca özelinde tartıştılaş şeklinde çıkan gazete haberlerini de değerlendiren Mehmet Demirkol şunları söyledi.

"Olympiakos maçında 10 numara pozisyonuna daha yakın bir oyun oynadı Talisca. Ama bazı pozisyonlarda şahsi oynamak gereklidir. Talisca'nın hala takım içindeki pozisyonu belli değil. Şahsiliği göze batıyor. Şahsi oynayıp gol attığında ama daha çok göze batıyor. Çok enteresan takım Beşiktaş. 2,5 savunmacı ile oynuyor. Başka hiç kimse bunu yapamaz. Bunu tekrarlayacağım sonuna kadar, çünkü bir hata yapacaklarından korkuyorum. Zannediyorlar ki bu takımda bu işi kendileri yapıyorlar. Hayır! Bunu Şenol Hoca yapıyor. Aman ha! Çünkü insaoğludur, ben yapıyorum zanneder bazen. Ben ne yapsam olur zanneder. İnşaat istedim yaptım. İstediğim her oyuncuyu aldım oldu. Tamam hepsi güzel ama o sarhoşluğa kapılmamak lazım." diyerek sözlerini tamamladı.

Siyahlabeyaz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder