Emre Mor'un menajerinden transfer açıklaması! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Son günlerde Beşiktaş ile adı anılan hatta Borussia Dortmund'tan kesin olarak ayrılarak kiralama formülü ile siyah beyazlı formayı giyeceği iddia edilen milli yıldız Emre Mor'un menajeri transfer'e son noktayı koydu.


Almanya Bundesliga ekiplerinden Borussia Dortmund'un kadrosunda son dönemde neredeyse çok az şans bulan 19 yaşındaki genç oyuncu için son dönemde Beşiktaş'a transfer olacağı yönünde iddialar ortaya atılmaya başlamıştı.

Şampiyonlar Ligi'nde oynatma şartı da sözleşmesine konularak anlaşmaya varılmak istenen Dortmund'lu Emre Mor için siyah beyazlıların son dönemde kullandığı kiralama formülünün uygulanacağı da gelen haberler arasındaydı.

Futbol kariyeri içerisinde Nordsjaelland kulübündeyken keşfedilen ve Milli Takım'a kabul edilmesinin ardından neredeyse Avrupalı tüm takımların transfer listesine giren 19 yaşındaki genç yıldız, daha öncede Beşiktaş kulübünün takibine girmiş ancak 10 milyon Euro'ya yakın bir bedelle Borussia Dortmund'a transfer olmuştu. Hala Bundesliga'da top koşturan oyuncu sadece 17 maçta şans bulabildi.

Son dönemde çıkan transfer dedikodularının ardından Emre Mor'un menajeri Muzzy Özcan, Beşiktaş’a 1 yıllık kiralama ile transfer olacağı haberlerine açıklık getirdi.

Hürriyet'in edindiği bilgiye göre "Beşiktaş’la anılmak bize gurur veriyor ancak bugüne kadar kulüple hiçbir iletişimimiz olmadı." diyen Muzzy Özcan sözlerine şöyle devam etti. 

"Emre, Dortmund’a transfer olmadan önce Beşiktaş kulübü ile görüşmüştük ancak o günden beri kendileri ile en ufak bir temasımız olmadı. Bugün gazetelerde çıkan transfer haberleri kesinlikle doğru değil. Beşiktaş, Türkiye’nin en büyük camialarından. Ancak Emre için şuanda Türkiye'ye transfer olmak doğru tercih değil. Kendini Borussia Dortmund’da geliştirmeyi çok istiyor. Şu anda da tamamen Milli Takım’a ve maçlara konsantre olmuş durumda. Hem Dortmund hem de milli formayla başarılı olmaktan başka hiç bir düşüncesi yok." şeklinde konuştu.

Siyahlabeyaz


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder