Şenol Güneş'ten kadro değişikliği! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Deplasmanda alınan Galatasaray galibiyetinin ardından Süper Lig’in 23. haftasında yarın akşam Rizespor’u Vodafone Arena'da ağırlayacak olan Beşiktaşta Şenol Güneş kadroda değişiklik yapmaya hazırlanıyor.


Yarın akşam 23. hafta karşılaşmasında kendi evi Vodafone Arena’da saat 19.00’da Çaykur Rizespor’u konuk edecek olan Spor Toto Süper Lig lideri Beşiktaş geçtiğimiz hafta aldığı derbi galibiyetinin ardından ligde ve Avrupa kupasında yakaladığı galibiyet serisini devam ettirmek istiyor. Bu anlamda Spor Toto Süper Ligin 22. haftasında sarı kırmızılıları deplasmanda TT Arena'da 1-0 yenerek puanını 50’ye çıkaran Beşiktaş, ikinci sıradaki Başakşehir ile 4 puanlık farkı korudu.

Yaşar Kemal Uğurlu'nun yöneteceği karşılaşmayı kazandığı takdirde ise üst üste 3. galibiyetini almış olacak olan Beşiktaş bilindiği gibi Karabükspor karşısında alınan 2-1'lik yenilginin ardından Akhisar'ı 3-1 ve Galatasaray’ı da 1-0'lık skorlarla geçmişti.

Dün akşam ki antrenmanını yönetimin organize ettiği stad içerisindeki yeni müze açılışı nedeni ile Vodafone Arena'ya alan siyah beyazlılarda Necip sakatlığı nedeni ile düz koşu yaparken sakatlıklarını atlatan iki yıldız isim Caner Erkin ve Demba Ba'da antrenmanın hem topla yapılan pas kısmına katılırken, çift kale maçta oynayabilecek derecede hazır olmaları da herkesi sevindirdi.

Ayrıca savunmanın bel kemiği isimlerinden biri olan Dusko Tosic, Beşiktaş'ın Rizespor ile yapacağı karşılaşmayla 4 maçlık cezası tamamlıyor. Fenerbahçe ile yaptığı ZTK son 16 karşılaşmasındaVan Persie ile girdikleri mücadele sonucu kırmızı kart gören ve 4 maç maçlardan men cezası alan Dusko Tosic, Karabükspor, Akhisar ve Galatasaray  karşılaşmalarında takımdaki yerini alamamıştı. Dusko Tosic, 4 maçlık cezasını Rizespor mücadelesi ile tamamladı.

Galatasaray maçında riskli olmalarına rağmen sahadaki yerlerini alan ancak kart sıkıntısına girmeyen futbolculardan 3'ünün hala sarı kart ceza sınırında bulunduğu biliniyor. Atiba Hutchinson, Gökhan Gönül ve Ricardo Quaresma, şayet Rizespor ile oynanan karşılaşmada kart görmeleri durumunda bir sonraki hafta oynanacak olan  24. hafta  Kayserispor maçı için cezalı duruma düşecek.

Tüm bunların ışığında yarın ki karşılaşmaya 2 ya da 3 oyuncusunda değişiklik yapmaya hazırlanan Şenol Güneş'in maç kadrosunda Gökhan Gönül, Atiba Hutchinson ve Oğuzhan Özyakup'u ilk 11'e almayacağı gelen bilgiler arasında.

Siyahlabeyaz


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder