"Şenol Güneş'in yerinde olsam Türkiye'de alınan en yüksek teknik direktör maaşı neyse 1 euro fazlasını istiyorum derim - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

"Şenol Güneş'in yerinde olsam Türkiye'de alınan en yüksek teknik direktör maaşı neyse 1 euro fazlasını istiyorum derim

Share This

Ntvspor'da hafta içi her sabah yayınlanan Spor Servisi programında gündemi değerlendiren Mehmet Demirkol, sezon sonu için yeni sözleşme önerisi getirilen Şenol Güneş için değerlendirmelerde bulundu.

siyahlabeyaz | Ercan Taner ile birlikte Beşiktaş'ın kadro yapısı ve Şenol Güneş'in yönetimindeki ikinci sezonu yorumlayan Mehmet Demirkol şunları söyledi :

"Beşiktaş'ın starı Şenol Güneş'tir. Çünkü Beşiktaş 3 hücumcudan daha fazlası ile oynuyor. Babel, Talisca, Quaresma üçlüsünü başka bir hoca asla oynatmaz. Düşünmez direk kafadan çizer üstünü o üçlünün. Oynatılamaz çünkü. Çok zor yani. Dolayısı ile buradaki star Şenol Hoca'dır. Bunun da herkes farkında. Yönetimde farkında. O yüzden 'sözleşmeni yenileyelim' diyorlar. 1 sene daha sözleşme var aslında. Neden diyorlar. 1.5 milyon euro alıyor. Çok düşük para. Bu performansa için çok düşük bir para. Geldiğinde bu para normaldi, olabilirdi. Ama şimdi değil. Dolayısı ile yönetimde bunun farkında. Burada Şenol Hoca muhtemelen şunu söyleyecektir. 'Türkiye'de alınan en yüksek teknik direktör maaşı neyse 1 euro fazlasını istiyorum' Bunu da bir problem olacak diye söylemiyorum. Neyin olması gerekir o yüzden söylüyorum. Yönetim sadece şunun farkında olsun. Şenol Hoca sadece bir teknik direktör performansı göstermiyor. Ekstra bir performans gösteriyor. "
Basında çıkan Mario Gomez haberlerine de değinen Mehmet Demirkol, "Gomez'in hukuki sürecinde eğer Almanya varsa orada hukuk işler, belgesi vardır. Kaçak yapamazsın. Orada yakalarlar. Peşine düşmekte fayda var. Oyuncu açısından bakmak gerekirse de çok istiyorsa Gomez gelsin. Çünkü bu dakikadan sonra Beşiktaş'ın artık kimsenin peşinden koşma durumu yok" şeklinde konuştu.

Siyahlabeyaz