Şenol Güneş'in hataları Beşiktaş'a bu kahır günlerini çektiriyor! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Şenol Güneş'in hataları Beşiktaş'a bu kahır günlerini çektiriyor!

Share This

Maçın ardından Aspor ekranlarında Turgay Demir ile birlikte değerlendirmelerde bulunan Erman Toroğlu Beşiktaş'ın bugünlere gelmesinin sebebinin Şenol Güneş'in olduğunu söyledi


siyahlabeyaz | Erman Toroğlu 32. hafta itibarı ile puan puana bir şekilde devam eden Şampiyonluk yarışında çekilen sıkıntının sebebini Şenol Güneş'e bağladı.

"Beşiktaş ektiğini biçiyor." diyerek sözlerine başlayan Erman Toroğlu : "Geriye sarıyorum biraz. Senin rakibin Başakşehir. Sen Başakşehir maçında berabere bile kalsan çoktan bitirmiştin bu işi. Ama Şenol Güneş başta olmak üzere sonrasında da futbolcularla birlikte yapılan büyük hatalar şuanda Beşiktaş'a bu kahır günlerini çektiriyor. Beşiktaş yarın Trabzonspor yensin isteyecek ama yarın onlarında ne yapacağı belli değil. Ersun Yanal'la ilgili sıkıntılar var. Dedikodular var. Orada bir şeyler oluyor. " şeklinde konuştu.

Ayrıca Başakşehir takımını Atiba'ya benzeten Toroğlu, "Başakşehir'in bir şekli var genelde 6,5 - 7 oynuyorlar. Ama Beşiktaş bazen 9 bazen 3 aynı Quaresma gibi" değerlendirmesinde bulundu.
Siyahlabeyaz

BEŞİKTAŞ MARŞLARI İÇİN TIKLAYINIZ