Barcelona - Real Madrid neyse, Beşiktaş - Fenerbahçe'de o... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Barcelona - Real Madrid neyse, Beşiktaş - Fenerbahçe'de o...

Share This

Beşiktaş'a sezon başında Barcelona'dan transfer olan kazanılan şampiyonlukta son derece büyük bir etki yaparak bir çok kişiyi de yanıltan Adriano, DHA'nın sorularını yanıtladı.


siyahlabeyaz | Şampiyon olmanın tarif edilemez bir duygu olduğunu söyleyen Adriano bir çok kişinin kendisinden bu performansı beklemediğini ifade etti.

Şampiyonlar Ligi'nde Barcelona ile aynı gruba düşmek istediğini de söyleyen tecrübeli oyuncu M.Başakşehir'in ligin kalitesini artırdığını ifade ederken transfer söylentilerine de cevap verdi.
Beşiktaş'ın sol beki Adriano Correia'nın DHA'ya verdiği özel röportajın ayrıntılarından bazıları şu şeklide:

Barcelona'dan sonra Beşiktaş,'a adapte olmasının zor olmadığını açıklayan Adriano ''İyi bir olgunluk sürecinden geçiyorum şu anda, yaş olarak tabi ki.Barcelona'nın esip gürlediği 10 senenin 6 senesinde bulundum.Bütün kupaları kazandık orada,ondan öncesinde Sevilla ve Curitaba'da da başarılarım var.Tabi ki o başarıların mutluluğu her zaman mevcut ama o sayfayı artık kapatmam ve Beşiktaş'ta yeni bir sayfa açmam gerekiyordu.Adriano olarak bu tarihi yazmam gerekiyordu.Tabi ki kolay değil adapte olmak ama bu mantaliteye bu kafa yapısına sahipseniz işler biraz daha kolaylaşabiliyor.'' derken Şampiyonlar Liginde Barcelona ile aynı gruba düşmek ister misin sorusuna ''evet isterdim, benim için çok özel olurdu.Şöyle bir tesadüf te var.Sevilla'ya imza attığımda ilk çıktığım maç Barceloan maçıydı,ondan sonra Barcelona'ya imza attım, ilk çıktığım maç bu kez Sevilla maçı oldu.Beşiktaş formasıyla Barcelona'ya karşı oynamak çok özel olurdu.'' diye cevapladı.

Brezilyalı sol bek Fenerbahçe derbileri ve Barcelona- Real Madrid derbilerinin karşılaştırılması sorusuna ''Bence tamamen aynı.İki camia da çok büyük camialar.İspanya da bu derbileri fazlaca oynama şansım oldu, burada da oynadım.Derbi maçları genelde hep aynı ortamlarda gelişiyor.Yönetimler arasında gerginlik, taraftarlar arasında gerginlik, saha içinde oyuncular arasında gerginlik oluyor.Ama oyuncunun yapması gereken o gergin ortamda kendini izole edip işinde odaklanmak, çünkü oyuncunun işi çok başka, saha içinde futbol oynamak.Biz de elimizden geldiği kadar bunu yapmaya çalıştık ama tabi her zaman olmuyor.'' cevabını verdi.

Kaynak : DHA

BEŞİKTAŞ MARŞLARI İÇİN TIKLAYINIZ
SON DAKİKA BEŞİKTAŞ TRANSFER HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ