Beşiktaş Kolombiyalı savunmacının peşinde - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş Kolombiyalı savunmacının peşinde

Share This

Şenol Güneş’in daha önce de transfer edilmesini istediği genç stoper Balanta için girişim başlatıldı. Basel’li ismin menajeri İstanbul’a davet edildi.


siyahlabeyaz | Şampiyon Beşiktaş, Teknik Direktör Şenol Güneş'in talimatları doğrultusunda önümüzdeki sezonun kadrosunu şekillendirmeye başladı. Deneyimli hoca, daha önce de istediği Basel'in yıldızı Eder Balanta'nın ismini yönetime tekrar sundu. 24 yaşındaki savunmacı için girişimler hemen başlatıldı. Oyuncunun Yunan menajeri Manousos Frantakis İstanbul'a davet edildi. Dinamo Kiev'den Domagoj Vida ile büyük ölçüde anlaşma sağlayan Kartal'ın, Hırvat futbolcunun yanına partner olarak almayı planladığı Eder Balanta, sol stoperde görev yapıyor. 1.80 boyundaki oyuncu, bu sezon İsviçde Ligi'nde 19, Şampiyonlar Ligi'nde 6, kupada 1 maç oynadı. Siyah-beyazlı yönetim, yıldız futbolcuyla Rivet Plate'te oynarken de ilgilenmiş fakat transfer gerçekleşmemişti.

Fiyatı 3 milyon euro
Siyah-beyazlılar Balanta operasyonunda daha önce Arjantin ekibinin kapısını 5 milyon Euro'luk bir öneriyle çalmıştı. Oyuncunun şu an ki güncel piyasa değeri 3 milyon Euro. 2020'ye kadar kulübüyle mukavelesi bulunan genç savunmacı için Kartal, fedakârlıkta bulunmaya hazır. Güneş'in bir numaralı favorisi için pazarlıklar hemen başlatılacak ve sonuçlandırılacak.

Kaynak : AMKSpor


BEŞİKTAŞ MARŞLARI İÇİN TIKLAYINIZ
SON DAKİKA BEŞİKTAŞ TRANSFER HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ