FLAŞ | Beşiktaş Jeremain Lens transferinden vazgeçiyor... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

FLAŞ | Beşiktaş Jeremain Lens transferinden vazgeçiyor...

Share This

Beşiktaş'ın usta muhabirlerinden Fırat Günayer kendi kişisel resmi hesabından gece yarısı yaptığı paylaşımlar ile Beşiktaş'ın gündeminde yer alan transferler ve gelişmelerle ilgili çarpıcı bilgiler verdi.


siyahlabeyaz | Beşiktaşlı taraftarların sevdiği isimlerden biri olan Fırat Günayer son dönemde siyah beyazlıların en fazla gündeminde yer alan konulara açıklık getirmeye çalıştı. Jeremain Lens'ten Quaresma'ya, Marcelo'nun Lyon'a transferinden,Vida-Mitro ikilisinin tercihine kadar bir çok konuda takiçileri ile bilgiler paylaştı.

İşte bu gece Fırat Günayer'in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar :

- Beşiktaş'ın transfer gündemi 2 stoper, 1 kanat, 1 orta saha, 1 de forvet..

- Kulüpten aldığım bilgi Jesus Navas'la anlaşma kesin olarak yok.. Navas'ın menajeri oyuncuyu teklif etti ancak şu an için bir anlaşma söz konusu değil..

- Mangala & Vida gündemde ancak Vida daha çok ön plana çıktı..Mangala için Valencia'nın teklifi Bjk'nin teklifinden iyi.. Vida & Mitrovic hikayesi doğru..Oyuncunun Bjk'ye gelme isteğinin en önemli faktörlerden biri Mitro..

- Rholdolfo ile yollar ayrıldı..1,6 milyon Euro'ya  Brezilya'ya gidiyor..

- Marcelo için Lyon'dan gelen teklif 8 milyon Euro..Kulüp hala net bir cevap vermedi..10 milyona çıkarlarsa, iş ciddiye binebilir..

- Quaresma gitmek istemediğini kulübe bildirdi..Şu an ki görüntü; kalıyor.. Quaresma'ya Çin'den teklifler var ama kabul etmiyor. Belki yıllık 8-10m veren olursa fikri değişir ama şu an için önceliği Beşiktaş..

- Jermaine Lens işinde sona gelindi ancak bu işe Q7'nin gitme ihtimali düşünülerek girilmişti.. Bu şartlarda vazgeçebilirler..

- Demba Ba kalacak havası vardı..O hava değişti..Takımda kalmama olasılığı yüksek..

- Aboubakar işi hala netleşmedi.. Porto, Lorient'le yaptığı anlaşma nedeniyle, oyuncuyu kiralasa bile Fransızlara 6m vermek zorunda.. Porto 10m'dan 7'ye kadar inmiş vaziyette..Ancak hala anlaşma yok..Beşiktaş o rakamı vermek istemiyor. Beşiktaş, Aboubakar'ın olmama ihtimalini düşünerek forvet arayışlarına başladı. Alternatifler arasında Bacca da var, Burak Yılmaz da.. Ancak şunu da hatırlatalım, herkesin bir kez affedilme şansı olabilir.. Eyşan'ın bile..

- Deniz Türüç, Tunay Torun ve Adem Büyük düşünülen yerli alternatifler..

- Aras Özbiliz,Veli Kavlak, Boyko kadroda düşünülmüyor.Yollar ayrılacak..

Siyahlabeyaz

BEŞİKTAŞ MARŞLARI İÇİN TIKLAYINIZ
SON DAKİKA BEŞİKTAŞ TRANSFER HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ