Beşiktaş'ın Vida ısrarı sürüyor... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'ın Vida ısrarı sürüyor...

Share This

Teknik direktör Şenol Güneş’in kadrosunda düşünmediği Luiz Rhodolfo’yu Flamengo’ya gönderen; Alexander Milosevic, Pedro Franco ve Ersan Gülüm’le de yollarını ayırma kararı alan Beşiktaş, stoper bölgesini takviye etmek için harekete geçti.


siyahlabeyaz | Teknik direktör Şenol Güneş’in kadrosunda düşünmediği Luiz Rhodolfo’yu Flamengo’ya gönderen; Alexander Milosevic, Pedro Franco ve Ersan Gülüm’le de yollarını ayırma kararı alan Beşiktaş, stoper bölgesini takviye etmek için harekete geçti. 2 sezondur takımın gündeminde bulunan Domagoj Vida’yı bu kez Kartal yapmak için gaza basan yönetim, gelecek hafta Ukrayna’ya çıkarma yapacak. Başkan Fikret Orman’ın, Ukrayna’ya bizzat gidip Dinamo Kiev’li yetkililerle görüşerek Hırvat futbolcuyu Siyah-Beyazlılar’a kazandırmayı hedefliyor.

Kartal’a yeşil ışık yaktı 
Hırvat futbolunun son dönemdeki en başarılı isimleri arasında yer alan Vida, geçen sezon Dinamo Kiev’de 39 karşılaşmaya çıkıp takımına 4 gollük katkı sağlamıştı. Hava toplarındaki başarısına ek olarak bire bir pozisyonlarda da geçit vermeyen tecrübeli futbolcu, daha önce menajeri aracılığıyla Beşiktaş’ın ilgisine olumlu yanıt vermişti.

Kaynak : Fanatik

BEŞİKTAŞ MARŞLARI İÇİN TIKLAYINIZ
SON DAKİKA BEŞİKTAŞ TRANSFER HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ