Colley-Milosevic takasında sürpriz gelişme - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Colley-Milosevic takasında sürpriz gelişme

Share This

Gurbetçi menajeri Ferhat Çiftçi tarafından teklif edilen Omer Colley-Alexander Milosevic takası bir anda Beşiktaş'ın gündemine geldi...


siyahlabeyaz | Gurbetçi menajeri Ferhat Çiftçi tarafından teklif edilen Omer Colley-Alexander Milosevic takası bir anda Beşiktaş'ın gündemine geldi... Gambiyalı oyuncunun Şampiyonlar Ligi'nde oynamak istemesi Beşiktaş'ı sürpriz şekilde takasta şanslı konuma getirdi. Daha önce 3-4 milyon Euro'ların konuşulduğu takasın, çok uygun şartlara bitmesi gündeme geldi.

Gignac için bir yalanlama daha geldi
Pierre Andre Gignac inatla Türk takımlarına yazılıyor... Fransız oyuncunun formasını giydiği Tigres ise bir kez daha iddiaları yalanladı. Başkan Alejandro Rodriguez, Gignac'ın ailesiyle birlikte Disneyland'e gittiğini belirterek, ''Taraftarlarımız rahat olsun, Gignac için herhangi bir teklif almadık" dedi.

Beşiktaş'ta transferde frene basıldı
Lyon'un, Eliaquim Mangala ile anlaşıp Marcelo'dan vazgeçmesinin ardından Beşiktaş'ta yönetim frene basma kararı aldı... hali hazırda Caner, Adriano ve Talisca için 4.5 milyon Euro ödemesi gereken siyah-beyazlı yönetim önceliği satışa verdi. Gözden çıkarılan oyuncuların satılması ve kulübün kasasına girecek rakamların netleşmesinden sonra sol stoper ve forvet transferi çözülecek.

Kaynak : Voetbalnieuws


BEŞİKTAŞ MARŞLARI İÇİN TIKLAYINIZ
SON DAKİKA BEŞİKTAŞ TRANSFER HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ