FLAŞ | Demba Ba'dan sakatlık ve transfer açıklaması! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

FLAŞ | Demba Ba'dan sakatlık ve transfer açıklaması!

Share This

Beşiktaş'ın devre arasında Shanghai Shenhua'dan kiraladığı Demba Ba, Fransa'da transfer ve sakatlık sorularını yanıtladı.


siyahlabeyaz | Beşiktaş'ın devre arasında Shanghai Shenhua'dan kiraladığı Demba Ba, Fransa'da RMC Sport'ta yayınlanan "LarqueFoot" isimli radyo programına katıldı.

Ligue 1'e övgüler!
İlk olarak Fransa Ligi hakkında konuşan Ba, "Açıkçası Ligue 1'i fazla takip edemedim. Ama geçen sezona göre kalitenin biraz daha arttığını söyleyebilirim. Ligue 1'in Süper Lig'e göre artısı birincisi taktik olarak çok öndeler. Ayrıca oynadığım liglere göre teknik olarak da çok iyiler" ifadelerini kullandı.

Ba'nın Ligue 1'i bu kadar övmesi üzerine sunucu, "Yani Fransa Ligi'nde oynamak istiyorsun" sözlerine yıldız oyuncu net bir şekilde "Hayır" cevabını verdi. Herkes Beşiktaş ve Türkiye'ye olan aşkını bildiğini ifade eden Senegalli golcü, "Ama şu anda Shanghai Shenhua ile bir sözleşmem bulunuyor. Oradayken harika zaman geçirmiştim. Bir sakatlık yaşadım. Sonrasında Beşiktaş'a kiralanmamı kabul ettiler" dedi.

Transfer yanıtı
Sunucu bu sefer de "O zaman Beşiktaş'a transfer oluyorsun" derken Ba'nın cevabı şöyle oldu: "Hayır, böyle bir şey demedim. Beklemek lazım. Çin'de yabancı kuralı değişti, artık ilk 11'de sadece 3 yabancı forma giyebiliyor. Kurallar sürekli değişebiliyor, o yüzden biraz daha beklemek lazım. Birkaç gün daha beklemek lazım, sonrasında her şey netleşir."

Sakatlık açıklaması
Ba ayrıca sosyal medya hesabı üzerinden kendisiyle ilgili "4-5 ay sahalardan uzak kalacak" haberinin de gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

Kaynak : Ajansspor

BEŞİKTAŞ MARŞLARI İÇİN TIKLAYINIZ
SON DAKİKA BEŞİKTAŞ TRANSFER HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ