FLAŞ | Navas hafta içinde İstanbul'a geliyor iddiası! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

FLAŞ | Navas hafta içinde İstanbul'a geliyor iddiası!

Share This

Kadrosunu güçlendirmeye çalışan Spor Toto Süper Lig şampiyonu Beşiktaş'ın İngiliz ekibi Manchester City’den ayrılan ünlü İspanyol oyuncu ile 3 yıllık anlaşma sağladığı iddia edildi.


siyahlabeyaz | Süper Lig'de sezonu şampiyon olarak kapatan ve üçüncü yıldızı takan Beşiktaş'ta yönetim, dış transferde büyük bir bomba patlattı.

Siyahbeyazlılar, geçen sezon İngiliz ekibi Manchester City'de oynayan, ancak sezonun bitmesiyle sözleşmesi sona eren sağ bek Jesus Navas ile anlaşma sağladı. Yönetimin İspanyol oyuncuya bir yılı opsiyonlu olmak üzere 3 yıllık teklifte bulundu.

Sözleşme imzalanacak
2013-2014 sezonu başında Sevilla'dan 20 milyon euro bedel ile Manchester City'nin yolunu tutan Navas'ın Beşiktaş'ın yıllık 3.4 milyon euro garanti ücret teklifini de kabul ettiği ifade edildi. 31 yaşındaki tecrübeli futbolcunun menajer Ahmet Bulut ile önümüzdeki hafta içinde İstanbul'a gelerek sözleşme imzalayacağı açıklandı.

Kaynak : Yeni Asır

BEŞİKTAŞ MARŞLARI İÇİN TIKLAYINIZ
SON DAKİKA BEŞİKTAŞ TRANSFER HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ