Gignac iddiaları çıktığı gibi sona erdi! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Gignac iddiaları çıktığı gibi sona erdi!

Share This

Tigres takımının Başkanı, Andre- Pierre Gignac’ın bugün Beşiktaş ile anılan ve transfer olacağına dair çıkan haberleri sert bir dille yalanladı.


siyahlabeyaz | Tigres Başkanı Alejandro Rodriguez, basında çıkan Andre-Pierre Gignac’ın takımdan ayrılacağı haberlerine sert yanıt verdi.

Basına açıklama yapan Alejandro Rodriguez, “Gignac, bir müddet daha burada kalacak! Gigna profesyonel bir oyuncu ve bu kulüp için çok önemli! Bizle 2 yıl daha kontratı var ve bu kontratın sonuna kadar kalacak. Buradaki atmosferden ötürü mutlu ve ayrılma gibi bir derdi yok.” ifadelerini kullandı.

Gignac ile kontrat yenilemeyi düşündüklerini söyleyen Tigres Başkanı, “Gignac ile sürekli konuşma halindeyiz. Meksika’da çok mutlu. Buradaki yaşamı seviyor. Biz de onun gibi kaliteli bir oyuncuyla çalışıyor olmaktan ötürü mutluyuz.” sözleriyle konuşmasını noktaladı.

İsmi Türkiye’den Galatasaray ve Beşiktaş ile, Fransa’dan ise Marsilya ve Rennes ile anılan 31 yaşındaki Gignac, bu sezon forma giydiği 40 resmi maçta 22 gol atıp 7 asist yaptı.

Kaynak: Sporx

BEŞİKTAŞ MARŞLARI İÇİN TIKLAYINIZ
SON DAKİKA BEŞİKTAŞ TRANSFER HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ