Sezon başında Fenerbahçe'den transfer edilerek şampiyonluğun en önemli isimlerinden biri olan Gökhan Gönül ve Caner Erkin, bensports kanalının canlı yayınında çok transferi ile ilgili yaşadığı sıkıntılı süreç hakkında önemli açıklamalarda bulunuyor.
"Sadece bu şampiyonluk değil. Fenerbahçe'de yaşadığım şampiyonluğun da güzellikleri vardı. Gelecekte bunlardan çocuklarıma ayrı ayrı bahsedeceğim. Sezon başı sıkıntılı bir süreçten geldim. Doğru olmayan, yanlış bilgiler etrafa saçıldı. Hak etmediğim küfürler oldu. Paralar atıldı. Bunlar hep yanlış bilgiler ile yanlış yorumcuların işleri. Şampiyonluk da bu yüzden çok önemliydi. Fenerbahçe'deki şampiyonluklarımın da ayrı mutlulukları vardı. Şimdi Beşiktaş ile de yaşadım. Hepsi birbirinden farklı. Olaylı bir transferden sonra yöneticilerimin desteğini karşılıksız bırakmak istemedim. Tek başına tabii ki takımı şampiyon yapmıyorsunuz. Şampiyonlukta biraz olsun katkı sağladıysam ne mutlu bana"
"İnsanlar 2-3 sene yaşadığı evi değiştirince bile sorunlar yaşıyor. Hepimizin duyguları var. Ben de transfer döneminde sıkıntılı süreç yaşadım. Beşiktaş'taki oyuncu profili işimi kolaylaştırdı. Hocamın güzel yaklaşımı oldu. Beşiktaş taraftarı her zaman destek oldu. Hiç olumsuz eleştiri almadım. Bu benim için önemliydi. Düştüğünüz anda taraftarınızın desteği sizi oyunda tutar. Ben de onlar için elimden geleni yaptım. Fenerbahçe'de oynadığım dönemde de Fenerbahçe taraftarı destek olmuştu. Onlara da Beşiktaş taraftarına da teşekkür ediyorum"
Kaynak : Haber1903
BEŞİKTAŞ MARŞLARI İÇİN TIKLAYINIZ
SON DAKİKA BEŞİKTAŞ TRANSFER HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ