‘Kalecilerin hepsi çok iyi’ - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Siyah-beyazlı takımın Hırvat kaleci antrenörü Marjan Mrmic, “Şenol Güneş ve takımdaki kalecilerle harika bir ilişkim var. Kaleciler birbirlerine saygı göstererek yarışıyor” diye konuştu.


siyahlabeyaz | Beşiktaş kaleci antrenörü Marjan Mrmic, siyah-beyazlıların başarılı file bekçisi Fabri’nin sırrını açıkladı.

Hırvat basınına konuşan Mrmic, “Kulübe geldiğimde Şenol Güneş bana olan güvenini gösterdi. Kalecilerle ilgili tüm sorumluluğun bende olduğunu söyleyerek istediğim gibi çalışmamın önünü açtı. Şenol Güneş ve takımdaki kalecilerle harika bir ilişkimiz var. Kaleciler verdiğim direktifleri harfiyen uyguluyorlar. Ayrıca bu rekabeti birbirlerine saygıyı elden bırakmadan götürüyorlar. Kalecilerimiz çok iyi. Sezona Tolga Zengin ile başladık, Fabri ile devam ettik” dedi.

Mrmic takıma ara transferde katılan vatandaşı Matej Mitrovic ile ilgili bilgiler de paylaştı.  Siyah-beyazlı antrenör, “Devre arasında gelmenin handikapını yaşadı ancak Mitrovic çok hırslı ve çalışkan bir futbolcu. Zaten son dönemde fiziksel olarak da epey güçlenmişti. Sezon öncesi hazırlığı yapan bir Mitrovic gelecek sezon çok daha etkili olacak. Takımdaki en önemli destekçisi ise Sırp oyuncumuz Tosic... Tosic, Mitrovic’in takıma adapte olması konusunda elinden geleni yapıyor, kendisiyle yakından ilgileniyor” ifadelerini kullandı.

Kaynak : Skorer / Onur Dinçer

BEŞİKTAŞ MARŞLARI İÇİN TIKLAYINIZ
SON DAKİKA BEŞİKTAŞ TRANSFER HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ