B planı hazır - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Günlerdir Portekizli yıldız için pazarlıklara devam eden Beşiktaş, transferin gerçekleşmemesi halinde Şampiyonlar Ligi'nde gereken güçlü savunma hattı için rotayı alternatiflere çevirecek.


siyahlabeyaz | Siyah-beyazlılar, maliyetini yüksek bulduğu Pepe’den olumlu yanıt alamazsa daha önce de temasa geçtiği Adil Rami’yle tekrar masaya oturacak. Yönetim, Marcelo’nun gitmesi halinde ise Manchester City’den Mangala’yı kiralamaya çalışacak.

Beşiktaş’ta stoper transferi belirsizliğini koruyor. Pepe transferindeki yüksek bütçe nedeniyle tecrübeli futbolcuyu artık geri plana atmayı düşünen Beşiktaş, Adil Rami ismine artık daha fazla odaklanmaya başladı.

Portekizli yıldızın maliyetinin bir türlü aşağıya inmemesi ve yönetimin çoğunluğunun bu transfere karşı çıkması nedenleriyle, Sevilla’da oynayan Adil Rami’ye yönelen idareciler, istenen şartların oluşması durumunda bu oyuncuyla el sıkışacak.
Fas asıllı Fransız futbolcuyla bir süredir ilgilenen siyah-beyazlılar, Pepe transferindeki çıkmaz nedeniyle, Adil Rami ismini bir anda ön plana aldı. 31 yaşındaki futbolcuyu bonservisiyle birlikte ya da satış opsiyonlu kiralık olarak bitirmeye çalışacak olan Beşiktaş, ikinci stoper için Marcelo’nun durumuna bakacak.

Kompany de listede
Brezilyalı futbolcunun gitmesi durumunda ikinci stoper için atağa kalkacak olan yönetim, böylesine bir durumda ise daha önce de gündemine aldığı Mangala’yı bitirmeye çalışacak. Bonservisi Manchester City’de olan Mangala’yı, Marcelo gitmesi durumunda kiralamak isteyen yönetim, aynı şekilde Kompany’i de gündeminde tutuyor. City’de oynayan Belçikalı stoperin durumunu da yakından takip eden siyah-beyazlılar, tüm bu alternatif planları ise Pepe’nin vereceği cevaba göre netleştirecek.

Adil Rami, geçtiğimiz sezon La Liga’da 21 maçta Sevilla formasını giydi. Tecrübeli oyuncu ayrıca kupada 4, Şampiyonlar Ligi’nde de 7 karşılaşmada şans buldu.

Kaynak : Milliyet / Serdar Sarıdağ

BEŞİKTAŞ MARŞLARI İÇİN TIKLAYINIZ
SON DAKİKA BEŞİKTAŞ TRANSFER HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ