Lucescu’dan eski öğrencisine: "Beşiktaş’a git! Gerekirse.." - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Lucescu’dan eski öğrencisine: "Beşiktaş’a git! Gerekirse.."

Share This

Zenit’ten ayrılan teknik direktör Mircea Lucescu henüz yeni bir kulüple anlaşmazken, Rumen teknik adam eski futbolcusuna Beşiktaş’a gitmesini tavsiye etti.


siyahlabeyaz | Zenit’ten ayrılan teknik direktör Mircea Lucescu henüz yeni bir kulüple anlaşmazken, Rumen teknik adamın son olarak PAOK’la görüştüğü fakat fiyat konusunda mutabakata varamadığı yazıldı.

PAOK’un yıllık 1.7 milyon euro teklifi karşısında Lucescu’nun 3.5 milyon euro istediği ve bu nedenle görüşmelerin tıkandığı kaydedildi.

Öte yandan Rumen teknik adamın Zenit’ten ayrılan eski öğrencisi Danny’ye de Beşiktaş’a gitmesi yönünde tavsiyede bulunduğu öne sürüldü. 

Sky Italia’nın haberine göre; 9 sezon Zenit’te forma giydikten sonra kulüple sözleşmesini yenilemeyen Portekizli futbolcu Danny’nin hangi takıma transfer olacağı merak edilirken, Lucescu’nun eski öğrencisini arayıp, "Rusya’da kalma. Beşiktaş’a git. Gerekirse ben de ön ayak olurum." dediği öne sürüldü. 

Öte yandan Portekizli futbolcu Danny ise Zenit’ten ayrıldıktan sonra uzun yıllar Rusya’da yaşadığı için burada düzenini kurduğu ve ailesinin de yaşam düzenini bozmak istemediği için Rusya’da kalmak istediği biliniyor. 

Portekizli yıldızı isteyen kulüpler arasında Dinamo Moskova ve Lokomotiv Moskova da yer alıyor.

Kaynak : Futbol Arena Dış Haberler



BEŞİKTAŞ MARŞLARI İÇİN TIKLAYINIZ
SON DAKİKA BEŞİKTAŞ TRANSFER HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ