"Mangala'yı aldılar, Marcelo'dan vazgeçerler." - Kazın ayağı öyle değil - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

"Mangala'yı aldılar, Marcelo'dan vazgeçerler." - Kazın ayağı öyle değil

Share This

Bir dönem adı Beşiktaş'la da anılan tecrübeli savunmacı Mangala, Lyon'a gidiyor. Ancak Fransız ekibi bu transfer için hala siyah beyazlı formayı giyen Marcelo'dan vazgeçmiş de değil.


siyahlabeyaz | Ligue 1'in güçlü ekibi Lyon, Eliaquim Mangala'nın transferi için Manchester City ile anlaşma sağladı. Fakat bu gelişme, Fransızlar'ın Beşiktaşlı Marcelo'nun transferinden vazgeçtiği anlamına gelmiyor.

Nicolas  N'Koulou ve Yanga Mbiwa'nın takımdan ayrılacak olması nedeniyle iki tane savunma oyuncusu transfer etmek için uğraşlarını sürdüren Lyon, Marcelo için bir süredir Beşiktaş'la görüşüyordu. Brezilyalı oyuncu için teklifini 8.5 milyon euro'ya kadar çıkaran Fransız ekibi, Beşiktaş'ın 10 milyon ısrarını kırmaya çalışıyor.

Lyon bu esnada boş durmadı ve bir başka hedefine odaklandı: Mangala.

CITY BONSERVİSİYLE ALIYOR
Goal'ün Manchester City muhabiri Sam Lee'nin edindiği bilgilere göre, City, 2016-17 sezonunu Valencia'da kiralık geçiren Mangala için Lyon'la anlaştı. Oyuncunun 20.5 milyon euro'luk bonservis bedeliyle Ligue 1 devine transfer olması bekleniyor.

Bir dönem Beşiktaş'ın gündemine de gelen 26 yaşındaki savunma oyuncusundan yüksek maliyeti nedeniyle vazgeçilmişti.

MARCELO ISRARLARI SÜRECEK
Lyon'un bir adet stoper alması, bir diğerinden vazgeçeceği anlamına gelmiyor. Goal Fransa'nın edindiği bilgilere göre Marcelo, Lyon'a transferi konusunda Fransızlarla anlaştı. Beşiktaş ve Lyon arasındaki bonservis görüşmeleri ise önümüzdeki haftaya kadar sürebilir.

Beşiktaş'ın, UEFA ile yaptığı FFP anlaşması gereği oyuncu sattıkça oyuncu alabildiği için, Marcelo konusunda Lyon'la ortak zeminde buluşma ihtimali oldukça yüksek.

Kaynak : goal.com

BEŞİKTAŞ MARŞLARI İÇİN TIKLAYINIZ
SON DAKİKA BEŞİKTAŞ TRANSFER HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ