Mario Gomez'e var da bana yok mu! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Kamerunlu golcü, “2 milyon Euro imza parası ve yıllık 3 milyon Euro ücret karşılığında Beşiktaş’a gelirim” dedi. Siyah-beyazlılar, rakamı çok bulup indirim isteyince de Mario Gomez’e ödenen paraları gündeme getirdi


siyahlabeyaz | Aboubakar'ın yüksek maliyeti ve Demba Ba'nın sürpriz sakatlığı nedeniyle golcü arayışlarına hız veren Beşiktaş'ın gündemindeki isimlerden birisi de Choupo-Moting'di… Kamerunlu futbolcunun, Schalke ile sözleşmesinin sona ermesi, siyah-beyazlılara oldukça cazip geliyordu. Ancak yapılan pazarlıklarda evdeki hesap çarşıya uymadı… Choupo-Moting'in bonservis bedeli ödenmeyeceği için Beşiktaş'tan 2 milyon Euro imza parası istediği ayrıca yıllık ücretini de 3 milyon Euro olarak belirlediği belirtildi.

ARADA YARI YARIYA FARK VAR
Bu transferi 2-2.5 milyon Euro civarında yıllık ücretle bitirmeyi düşünen siyah-beyazlı yöneticilerin, imza parası ile birlikte maliyet iyice yükselince, oyuncudan indirip talep ettikleri ancak aldıkları cevap karşısında büyük bir şaşkınlık yaşadıkları öğrenildi. Choapo-Moting ve menajerinin, "Bu paraları zamanında Mario Gomez'e vermiştiniz, biz de istiyoruz" sözleri sonrası Beşiktaş'ın Kamerunlu golcünün transferini askıya aldıkları ifade edildi.

Kaynak : Sabah

BEŞİKTAŞ MARŞLARI İÇİN TIKLAYINIZ
SON DAKİKA BEŞİKTAŞ TRANSFER HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ