Pepe transferinde sürpriz engel! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Pepe transferinde ısrarını sürdüren Beşiktaş, Paris Saint Germain Sportif Direktörü Antero Henrique engeline takıldı. Portekizli direktör, Porto döneminden tanıdığı Pepe'yi Fransız ekibine transfer etmek için devreye girdi.


siyahlabeyaz | Real Madrid ile sözleşmesi sona eren Pepe'yi kadrosuna katmak için ısrarını sürdüren Beşiktaş, Paris Saint Germain engeline takıldı.

Siyah-beyazlılar ile birlikte Portekizli oyuncuyu transfer etmek için devrede olan Fransız ekibi, sportif direktörü aracılığı ile transferde bir adım öne geçmeye çalışıyor.

Kısa süre önce Paris Saint Germain'de göreve başlayan Henrique, Pepe'nin Porto'da oyandığı dönemde Portekiz ekibinin sportif direktörlüğünü yapıyordu. Beşiktaş yönetimi bir yandan Pepe'nin talep ettiği 5 milyon euro yıllık ücreti düşürmeye çalışırken, bir yandan da Henrique engelini aşmaya çalışıyor.

Portekiz ve Fransız basını, Paris Saint Germain'in Pepe'ye 4.5 milyon euro yıllık ücret önerdiğini iddia ederken, siyah-beyazlar son olarak yıllık 4 milyon euro teklifinde bulunmuştu.

Kaynak : Ntvspor

BEŞİKTAŞ MARŞLARI İÇİN TIKLAYINIZ
SON DAKİKA BEŞİKTAŞ TRANSFER HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ