Roma'dan Oğuzhan'a Özyakup'a resmi transfer teklifi - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Roma'dan Oğuzhan'a Özyakup'a resmi transfer teklifi

Share This

İtalya'nın köklü kulüplerinden Roma, uzun süredir peşinde olduğu Beşiktaş'ın orta sahadaki milli yıldızı ve kaptanı Oğuzhan Özyakup'a resmen talip oldu.


siyahlabeyaz | Sezonun sona ermesiyle transfer çalışmalarına başlayan Roma, Beşiktaş'tan Oğuzhan'ı kadrosuna katmak için çalışmalara başladı.

Bu sezon Şampiyonlar Ligi'ne gruplardan katılma hakkı elde eden Roma, kadrosunu güçlendirmek Beşiktaş'ın kaptanı Oğuzhan'ı transfer etmek istiyor.

Teklif ortaya çıktı
Roma'nın Oğuzhan Özyakup için Beşiktaş'a resmi teklif yaptığı öğrenildi. İtalyan ekip, Oğuzhan için 9 milyon Euro teklifte bulundu. Ancak Siyah-Beyazlılar bu teklifi az buldukları gerekçesiyle reddetti.  Beşiktaş'ın ise Oğuzhan için Roma'dan 12 milyon Euro ve satıştan pay istediği öğrenildi.

Roma'da Sportif Direktörlük görevine getirilen Monchi, Oğuzhan'ı eski takımı Sevilla'ya da transfer etmek istemiş ancak gerçekleştirememişti.

Bu sezon Beşiktaş'la 40 maça çıkan Oğuzhan, 5 gol 10 asistlik performans sergiledi.

Kaynak : Fanatik / Orhan Yıldırım

BEŞİKTAŞ MARŞLARI İÇİN TIKLAYINIZ
SON DAKİKA BEŞİKTAŞ TRANSFER HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ