Şenol Güneş'in yerinde Fatih Terim olsaydı Beşiktaş UEFA'da final oynardı! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Şenol Güneş'in yerinde Fatih Terim olsaydı Beşiktaş UEFA'da final oynardı!

Share This

Emre Tilev, Beşiktaş'ın transfer gündemini değerlendirdi ve "Şenol Güneş yerine Fatih Terim Beşiktaş'ın başında olsaydı siyah-beyazlı kulüp UEFA Avrupa Ligi Kupası'nda final oynardı" dedi.


siyahlabeyaz | 2016 - 2017 yılını da Şampiyon olarak tamamlayan ve 3. yıldızı takmaya hak kazanan Beşiktaş için iyi bir stoper ve santrafor takviyesi ile çeyrek finale kadar gider diyen Emre Tilev, Şenol Güneş ile ilgili de enteresan bir değerlendirmede bulundu.

Eğer Fatih Terim olsaydı...
"İddia ediyorum Şenol Güneş'in yerinde farklı bir adam, ismini de telaffuz etmekten çekinmiyorum, Fatih Terim olsaydı daha dominant oynayan bir takım olacaktı ve Beşiktaş belkide Stockholm'de final oynayan takım olacaktı. Yani Manchester United'ın yerinde Beşiktaş olabilirdi.

Beşiktaş Mandzukic'i alırsa...
Lakin Manduzukic alınırsa, orta sahaya da iyi bir takviye ve bir de stoper alınırsa Beşiktaş'ı kimse tutamaz. Bunu çok açık ve net ifade ediyorum. Bugün söylüyorum. Ligler biteli 1 gün sonra kayda geçsin. Gelecek yıl söylediklerim eğer çıkmazsa Emre Tilev seninde öngörülerin çok zayıfmış diyebilirsiniz. Ben 2 senedir aynı şeyleri söylüyorım. Gelecek yılda Beşiktaş şampiyon olur. Bir iyi stoper ve iyi bir santrafor ki bu Mandzukic olursa Şampiyonlar Liginde gruplardan çıkar ve en az çeyrek final oynar.

Kaynak : Fanatik Tv

BEŞİKTAŞ MARŞLARI İÇİN TIKLAYINIZ
SON DAKİKA BEŞİKTAŞ TRANSFER HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ