FLAŞ | Şenol Güneş'ten Balotelli'ye şartlı evet - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

FLAŞ | Şenol Güneş'ten Balotelli'ye şartlı evet

Share This

Geçen sezon istemediği Mario Balotelli'nin bu sezon Nice'te gösterdiği performans Şenol Güneş'i etkiledi... Tecrübeli hoca, 1 ay deneme imkanım olsa diyerek verdiği ropörtajın ardından transfer konusu ciddi boyutlara gelince yönetime şartlı olarak evet dedi...


siyahlabeyaz | Geçen sezon istemediği Mario Balotelli'nin bu sezon Nice'te gösterdiği performans Şenol Güneş'i etkiledi... ''futbol olarak üzerine tanımam'' itirafında bulunduğu İtalyan golcünün durumunu masaya yatırdı.

Bu şartlarda alınacak en iyi forvet oyuncusu olduğuna Başkan Fikret Orman'la yaptığı sohbetlerde kanaat getirdi. Ama çok sağlam bir sözleşme yapılmasını teklif etti. Söz gelimi, ''ilk devre bitene kadar 3 kırmızı kart görürse, sözleşmesi feshedilsin maddesini sözleşmesine koyun'' gibi önerilerde bulundu.

Güneş, Orman'dan ayrıca ''başımıza bela olursa, devre arasında oyuncu isterim'' sözünü almadan da bu transfere yeşil ışık yakmayacağının mesajını verdi. Son sözü de, ''Aboubakar'a alıştım. Önce Aboubakar'' oldu.

Beşiktaş beklemeye geçti
Beşiktaş transferde frene basma kararı aldı... Galatasaray ve Fenerbahçe'nin sezonu erken açmaları nedeniyle adı geçen tüm isimlerle görüşmesi, siyah-beyazlı yönetimin geri adım atmasına neden oldu. İki ezeli rakibinin birden Fransa'yı mesken tutması üzerine Başkan Fikret Orman'ın talimatıyla bir adım geri atılması kararı alındı.

Vincent Aboubakar'ın durumu netleşmeden forvet için hamle yapmama kararı alan siyah-beyazlılar özellikle Premier Lig takımlarının yapacağı transferler sonrasında boşa çıkacak oyuncuları değerlendirme kararı aldı.

Kaynak : Fotospor

BEŞİKTAŞ MARŞLARI İÇİN TIKLAYINIZ
SON DAKİKA BEŞİKTAŞ TRANSFER HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ