SON DAKİKA | Beşiktaş'tan Marcelo'yu isteyen Lyon, Mangala ile görüştü - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

SON DAKİKA | Beşiktaş'tan Marcelo'yu isteyen Lyon, Mangala ile görüştü

Share This

Beşiktaş'tan Marcelo transferi için uzun süredir görüşmelerde bulunan Lyon, stoper transferinde son anda yine Beşiktaş'ında görüşme halinde olduğu sürpriz bir isme yöneldi. 


siyahlabeyaz | Fransız ekibi, Beşiktaş'ın da stoper arayışlarda gündemine gelen Eliaquim Mangala'yı kadrosuna katmaya hazırlanıyor.

Fransız basınında yer alan son haberlere göre, Mangala, Lyon tesislerine geçerek yöneticilerle bir araya geldi ve transfer için bir görüşme gerçekleştirdi. Toplantı öncesinde sosyal medyaya düşen fotoğraf da, Lyon'un ilgisini kanıtlar nitelikte oldu.

LYON, MANCHESTER CITY'YE KİRALAMA TEKLİFİ YAPTI
Lyon'un, geçen sezonu Valencia'da kiralık olarak geçiren 26 yaşındaki oyuncu için Manchester City ile kiralama üzerine bir anlaşmaya varmak üzere olduğu kaydedildi.

Geçen sezon valencia'da 33 maçta forma giyen ve 2 gol atan Fransız oyuncu için Manchester City 18 milyon euro bonservis bedeli talep ediyor.

MARCELO İÇİN SON TEKLİF: 8,5 MİLYON EURO
Olympique Lyon, Marcelo Guedes ile yaptığı görüşmelerde ciddi bir yol almış, ancak Beşiktaş'ın inadını kıramamıştı.

Fransız kulübü 30 yaşındaki Brezilyalı stoper için siyah-beyazlılara yaptığı teklifi son olarak 8.5 milyon euroya kadar yükseltmiş, ancak Beşiktaş 10 milyon euro talep etmişti.

Kaynak : Sporx


BEŞİKTAŞ MARŞLARI İÇİN TIKLAYINIZ
SON DAKİKA BEŞİKTAŞ TRANSFER HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ