SON DAKİKA | Milli takım kadrosu belli oldu. 2 Beşiktaşlı... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

SON DAKİKA | Milli takım kadrosu belli oldu. 2 Beşiktaşlı...

Share This

Bu akşam saat 21:45'te Fatih Terim yönetiminde Kosova ile karşılaşacak olan Milli Takımımızda son dakika muhtemel maç kadrosu açıklandı. Maç kadrosunda siyah beyazlılardan 2 futbolcu yer alacak.


siyahlabeyaz | Mücadele öncesinde Milli Takım'da yaşanan Arda Turan krizi gündeme oturuken Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, Kosova maçından sonra bu konu ile ilgili uzun soluklu açıklamalarda bulunacağını ve merak edilen tüm konularda basın mensuplarının da sorularını alarak herkesi aydınlatacağını belirtmişti.

Milli Takım bu akşam 21:45'te Kosova'ya konuk olacak. Kosova'nın kendisine ait UEFA kriterlerini karşılaayan br stadı olmadığı için Loro Boriçi Stadyumu'nda oynanacak olan karşılaşmayı Çek hakem Miroslav Zelinka yönetecek. TV 8 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Karşılaşmanın ilk 11'i şu şekilde olacak : 
Volkan Babacan, Gökhan Gönül, Mehmet Topal, Çağlar Söyüncü, Hasan Ali Kaldırım, Selçuk İnan, Oğuzhan Özyakup, Ozan Tufan, Cengiz Ünder, Volkan Şen, Burak Yılmaz.

Siyahlabeyaz


BEŞİKTAŞ MARŞLARI İÇİN TIKLAYINIZ
SON DAKİKA BEŞİKTAŞ TRANSFER HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ