Turgay Demir'den Emre Bol'a canlı yayında kapak! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'ın, Spor Toto Süper Lig'de 2016/17 sezonunu şampiyon tamamlamasının ardından futbolculardan Gökhan Gönül ve Caner Erkin, başkan Fikret Orman ve teknik direktör Şenol Güneş'in, Fenerbahçe hakkında yaptığı açıklamalara Emre Bol'dan göndermeli bir yanıt geldi.


siyahlabeyaz | Beşiktaş'ta, Spor Toto Süper Lig 2016/17 sezonuna kazanılan şampiyonluğun ardından Fenerbahçe hakkında gelen açıklamalara Emre Bol'dan gönderme şeklinde bir yanıt geldi. Bu sırada A Spor'da Turgay Demir ile Emre Bol arasında esprili bir diyalog yaşandı.

"SÜREKLİ FENERBAHÇE'DEN BAHSEDİYORLAR"
"Günlerdir Beşiktaşlı futbolcuların, Fikret Orman ve Şenol Güneş'in röportajlarını okuyorum. Hepsinin ana konusuna dikkat ediyorum sürekli Fenerbahçe'den bahsediyorlar."

"BEŞİKTAŞ CAMİASI ŞAMPİYONLUK KUTLAMAKTAN BU KADAR MI UZAK?"
"Futbolculardan özellikle Gökhan Gönül ve Caner Erkin özelinde söylüyorum. Yahu bir takım kupayı almış, şampiyon olmuş. Sürekli Fenerbahçe'yi konuşuyorlar. Yahu Beşiktaş camiası şampiyonluk kutlamalarından bu kadar mı uzak?"

Turgay Demir ise Emre Bol'un bu sözleri üzerine, "Belki öyle keyif alıyorlar. Hani her sezon şampiyon olmaya alıştı ya artık Beşiktaş. Sürekli aynı kutlamayı yapmayalım diyorlardır belki de, olamaz mı?" yanıtını verdi.

Kaynak : Futbol Arena

BEŞİKTAŞ MARŞLARI İÇİN TIKLAYINIZ
SON DAKİKA BEŞİKTAŞ TRANSFER HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ