Veli Kavlak'tan sakalığı ve geleceği hakkında açıklamalar! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Veli Kavlak'tan sakalığı ve geleceği hakkında açıklamalar!

Share This

Ağır bir omuz sakatlığı geçiren bir dönemin orta sahadaki fenomen siyah beyazlı futbolcusu Veli Kavlak, sakatlığı ve geleceği hakkında açıklamalarda bulundu.

siyahabeyaz | Geçirdiği ağır sakatlık ve başka bir takıma transfer olacağı ile ilgili iddialara da yanıt veren Veli Kavlak, Haber1903'e şunları söyledi...

TEKLİF YOK, AĞUSTOS BAŞINDA SAHALARA DÖNECEĞİM
Sakatlığı ve geleceği hakkında açıklamalarda bulunan Veli Kavlak; “Bana gelen hiçbir teklif yok. Ben de okuyorum. Ama bir teklif yok. Şu anda Almanya’da rehabilitasyon süreci geçiriyorum. 2 sene sözleşmem var. Şu anda sadece rehabilitasyon sürecini düşünüyorum. Sağlığıma kavuştuktan sonra karar vermeyi düşünüyorum. Her gün tedavi oluyorum. Tedavi sürecim iyi geçerse Ağustos başında sahalara döneceğim. Ondan sonra kararımı vereceğim. Ben de tam ne olacağını bilmiyorum. Çok zor bir süreç yaşadım. Birçok doktorla görüştüm. Hepsi aynı görüşteydi. İyi bir rehabilitasyon sürecinden sonra futbol hayatıma devam edebileceğimi söylediler. Şimdi her şey iyi gidiyor. Biraz daha dayanmam lazım” dedi.

HAK ETTİĞİMİZ BİR ŞAMPİYONLUKTU-
Şampiyonluğu değerlendiren Kavlak; “Tamamen hak ettiğimiz bir şampiyonluktu. İki senedir çok iyi işler yapıyoruz. Açık ara Türkiye’nin en iyi takımıydık. Bunu herkes zaten kabul ediyor. Çok mutluyuz, çok büyük bir iş başardık, tarih yazdık. İnşallah devamı gelir” ifadelerini kullandı.

Kaynak : Haber 1903 Özel

BEŞİKTAŞ MARŞLARI İÇİN TIKLAYINIZ
SON DAKİKA BEŞİKTAŞ TRANSFER HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ